Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Tammy_De napisal/-a:Super preliv za testenine: prepražiš čebulo, česen in papriko, dodaš paradižnik, malo vode in začimb, vse skupaj zblendaš in ta-da... yummi!
(danes sem dodala še malo bučk in je še bolj mmm...)
obiskovalec napisal/-a:Imate kakšne predloge za pripravo hitrih obrokov?
Moj predlog za zajtrk (avtorca tega enostavnega recepta je bila večkrat nominirana za nobelovo nagrado). Zmešaš: skuto, med in lanena semena in obrok je pripravljen. Te sestavine učinkujejo proti nastanku rakastih celic.
Za kosilo v zadnjem času ful obožujem kuhan riž z čebulo (pol skodelice) v katerega vmešam 3 jajca in potem na hitro oboje popečem na ponvi, da jajca zakrknejo. Recept kitajcev. Jaz dodam za okus še malo Tobasco.
Kadar imam zelo malo časa, skuham makarone, na olju za minutko popečem skuše iz konzerve Delamaris in zalijem s paradižnikovo omako. Mljask...
Se mi zdi da malo punc zna kuhat v teh časih, ko je tolk debelih ljudi. Kadar smo šli s prijatelji na morje in smo bili s strani ženske skupine povabljeni na kosilo, smo na koncu mi fantje morali skuhati ali pa vsaj dokončati kosilo. Se mi zdi da se tudi ful preveč dela na enolični hrani in se preveč uporablja instant juhe in jedi po principu "pogrej in pojej".
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov