Snow flake napisal/-a:Jest če že jem bombone, potem so to samo mentolovi, drugi pa zelo redko, če ga kje dobim ......... najrajš mam pa tud jest čokolado ...
*~LUCIFER~* napisal/-a:leena napisal/-a:hehe noben ni tko obseden s haribo medvedki kt moj fotr... ma svoj vecerni obred...
k gre spat, si nardi pet kupckov na nocni omarci in v vsakem kupcku so od vsake barve po en. sm prsla enkrat mim in mu pojedla rdecga iz enga kupcka in je stari cist ponoru da sm mu zjebala sistem
jz tud to delam!!!!!!! pol pa tko nardim, da je enako stevilo medotov v vsakem kupcu. Pol pa najprej rdecga pojem, pol zelenga..bele pa prihranm cel kupcek za na konc, kr so mi najbolsi
leena napisal/-a:*~LUCIFER~* napisal/-a:leena napisal/-a:hehe noben ni tko obseden s haribo medvedki kt moj fotr... ma svoj vecerni obred...
k gre spat, si nardi pet kupckov na nocni omarci in v vsakem kupcku so od vsake barve po en. sm prsla enkrat mim in mu pojedla rdecga iz enga kupcka in je stari cist ponoru da sm mu zjebala sistem
jz tud to delam!!!!!!! pol pa tko nardim, da je enako stevilo medotov v vsakem kupcu. Pol pa najprej rdecga pojem, pol zelenga..bele pa prihranm cel kupcek za na konc, kr so mi najbolsi
hihi, zakon
to mu morm pa prov povedat, da ni edini
izitanči napisal/-a:leena napisal/-a:*~LUCIFER~* napisal/-a:leena napisal/-a:hehe noben ni tko obseden s haribo medvedki kt moj fotr... ma svoj vecerni obred...
hihi, zakon
to mu morm pa prov povedat, da ni edini
Leena, zdele sem se pa nasmejala do solz.Kaj ma tvoj fotr za vsako stvar svoj sistem??