Haribo bonboni
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
bouhica napisal/-a:Js mam ful rada une zelene kisle gliste-mnjami
Men so tut kisli všeč! Sicer nism tok norc na bonbone, mam pa doma enga 'otroka', katermu vsak dan iz trgovine prinesem kokakolce al pa medvedke - seveda morjo bit Haribo...
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Tut jz jih imam rada, samo sem ravno danes izvedela od sodelavke, da je gledala oddajo o gumjastih bonbonih in kako jih naredijo Zgornji del kože gre za oblačila, obutev... spodnji del pa ravno za take bonbone. Kot nek žele ali kaj?Je pa sigurno res, ker je bilo na tv. Mogoče je še kdo videl.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
u u js mam tut rada Haribo -najraj pa medvedke (ampk vedno pojem samo rdece pa zelene, vcas se kksnga oranznga ) pa cesnce
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Sej lih tko...Želatina (una k jo kupiš v prahu ali v lističih) se dela iz prašičjih ušes. Tko da najbrž bo kej takega tut v teh bombonih.
Sicer pa mam tudi jaz rada te bombone...najboljše so kokakolce, žabe, medvedki (beli in zeleni zmagajo ) pa vse tiste reči, ki so kisle. Yummy.
Sicer pa mam tudi jaz rada te bombone...najboljše so kokakolce, žabe, medvedki (beli in zeleni zmagajo ) pa vse tiste reči, ki so kisle. Yummy.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov