Haribo bonboni
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 353 prispevkov
• Stran 3 od 24
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24
Naslednja
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Pepuzlin napisal/-a:ehhh haribo so še vedno No1
Ok, naj bo pa po tvoje. Samo niso samo tvoji Haribo bonbončki na svetu, ki so dobri oz. No1. Itak pa nisi vseh bonbonov na svetu sprobal, da bi lahko to trdil.

-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Jaz se tudi spomnim teh žabic. Spodaj pa majo tako belo peno. Včasih sem tega kr nekaj pojedel, zdaj pa že ful dolgo nisem jedel Haribo bonbonov, niti nobenih gumjastih...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
kokakolce, pa žabice, pa medvedki--mnjamsi

- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz obožujem vse gumijaste bonbone, ni važno od katere firme so.
Čeprav zdravi pa ravno niso...

Čeprav zdravi pa ravno niso...

-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
OOOOOOOOO z medvedki sm jst obsedena ...
to je res neki najbolšega ... vsi me zalagajo s temi bomboni zato, k jih mam tok rada ... še posebi bratranec od mojga fanta ... če gre v nemčijo al pa avstrijo mi jih prnese kr celo kištico ... pol me pa zajbava da edina hrana k jo jst jem so gumi berhen
Pa češnce so mi njaaamiiiiiiiii ... te dvoje mam res najraš in bi jih loh skos jedla ...

Pa češnce so mi njaaamiiiiiiiii ... te dvoje mam res najraš in bi jih loh skos jedla ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
Zvezdica007 napisal/-a:Pepuzlin napisal/-a:ehhh haribo so še vedno No1
Ok, naj bo pa po tvoje. Samo niso samo tvoji Haribo bonbončki na svetu, ki so dobri oz. No1. Itak pa nisi vseh bonbonov na svetu sprobal, da bi lahko to trdil.
ej tolk bonbonom k sm pa js porbu oz tolk različnih vrst pa vrjamem da jih ti nisi!

-
leena - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
hehe noben ni tko obseden s haribo medvedki kt moj fotr... ma svoj vecerni obred...
k gre spat, si nardi pet kupckov na nocni omarci in v vsakem kupcku so od vsake barve po en. sm prsla enkrat mim in mu pojedla rdecga iz enga kupcka in je stari cist ponoru da sm mu zjebala sistem

k gre spat, si nardi pet kupckov na nocni omarci in v vsakem kupcku so od vsake barve po en. sm prsla enkrat mim in mu pojedla rdecga iz enga kupcka in je stari cist ponoru da sm mu zjebala sistem

"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
-
leena napisal/-a:hehe noben ni tko obseden s haribo medvedki kt moj fotr... ma svoj vecerni obred...

-
lisička napisal/-a:Nasploh bonbonov ne maram kej preveč...mogoče mi kdaj kakšen zapaše in to je to. Je ni čez čokolado
sej maš čokoladne bonbone tut

Prvi neprebran prispevek • 353 prispevkov
• Stran 3 od 24
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov