Haribo bonboni
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
ej pa men je čist vsejen ka je not! k itak sam enkrat žvim, zaka nebi uživu kokr se da pa jedu kar mi paše!
Haribo so še vedno na mojem jedilniku
:D:D

Haribo so še vedno na mojem jedilniku

-
metron napisal/-a:Jp, so že na zvezi potrošnikov opozoril, da so kancerogeni, pa jih še kr prodajajo. Še sreča, da mi taka želatina ne paše
ne ješ tega?

-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
ja men je tut cist vseen za te e-je.
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Žabice so full dobre, res pa je da jih že dolg nism jedla! Bom jutr kupla, hvala, k si me spomnu! 

Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
SexyAngel - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
Men so najbolše češnce pa kisli jabučki pa sladkorne jagode in še in še. Skratka Haribo je zakon
Glede tistih E-jev pa...če bi se vsi tok zlo sekiral glede škodljivih snovi v hrani, bi kmal žvel samo od vode pa zraka pa še tadva mata not en kup svinarij. Tko da ni treba paničart, če ješ take stvari v mejah normale...mal užitka si je pa le treba prvoščt.

-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
meni je vse od haribo tak dobro.....mmmmmmm joj kok bi jaz tega pojedla
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Men so tko-tko. Mam že raj kako čokolado al pa sladoled
pa še če pomislm, da so iz govejih kosti pa ne vem česa še narjeni ... fej in fuj 

... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Naughty grl napisal/-a:Men so tko-tko. Mam že raj kako čokolado al pa sladoledpa še če pomislm, da so iz govejih kosti pa ne vem česa še narjeni ... fej in fuj
to ne smeš študirat iz čega so! sam da je dobr

-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
K sm bla mejhna... No sj to sm še zdj
... Sm bila obsedena z bomboni. Sploh jih nism mogla nehat jst. Še ko smo bili na obisku sm si jih vedno basala v žepe, da so mi na koncu že ven gledali. Zdj so se mi pa kr malo zamerili in si jih nikoli več ne kupim. Hehe... Ga pa vedno vzamem, če mi ga kdo ponudi. So mi pa zdj najbolj všeč kakšni čokolatini, čokolada, tortice (v Rustiki jih imajo najboljše, dol padeš: še posebaj priporočam puncam obsedene s čokolado, da si kupijo čokoladno torto... Mjamiiii). Zdj imam pa drugo najboljšo razvado: slane stvari: tortilje, smokiji, čips, kokice... Bla bla. 

-
ehhh haribo so še vedno No1 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov