En dan v tednu brez mesa

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 10. Avg. 2009 9:33

meni pa se zdi zanimivo, kako velja splošno mnenje, da pa pravi moški mora imeti na mizi meso.. nekatere že prav svarite, da so lahko problemi in prepiri, če tipu nebomo postavle šnicla na mizo. nevem no.. poznam veliko fantov, ki jim je njihovo zdravje pomembno, se trudijo čimbolj zdravo prehranjevat in posledično večkrat črtajo meso iz jedilnika.. mene recimo je ravno moj tip navdušil za zelenjavne jedi in je verjetno tudi glavni krivec, da se vedno bolj nagibam k popolni brezmesni prehrani (meso jem le še nekajkrat na mesec, včasih skoraj vsak dan).
v bistvu bi kakšnemu potencialnemu partnerju že takoj štela v minus, če bi bil nagnjen k brezpogojnemu filanju z mesom.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 10. Avg. 2009 11:00

jullia_ napisal/-a:A si ti mnenja, da je dolžnost ženske poskrbet, da gospodinjstvo teče, da je kosilo na mizi in da tip ne skače okrog v umazanih ali zmečkanih oblačilih?

A ti nisi tega mnenja? Čemu torej potem sploh rabimo drug drugega?
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 10. Avg. 2009 11:01

softTouch napisal/-a:
drugače pa en dan v tednu brez mesa res ni nič posebnega, ne vam kaj delate tak halo okrog tega

Se strinjam. Tudi zame ne in isto dva ne. Ampak, ko sem napisala, da ga približno 5x na teden zaužijem v manjši količini pa so bile obsodbe.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 10. Avg. 2009 11:17

orhideja1 napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:A si ti mnenja, da je dolžnost ženske poskrbet, da gospodinjstvo teče, da je kosilo na mizi in da tip ne skače okrog v umazanih ali zmečkanih oblačilih?

Rabimo? Jaz imam fanta zato, ker se imava rada, se imava skupaj fajn ... Ne pa zato, da mi menja žarnice, ker je pač to moško delo. In tudi on nima mene zato, da ni lačen in da ne hodi naokoli v umazanih cunjah.

Ne vem kako lahko ene mirno sprejemate to, kot da je vaše življensko poslanstvo, da skrbite za moža. Saj tudi jaz rada kuham, pospravljati pač moram, ampak če bi moj fant čakal pred TV-jem, da se vse te stvari zgodijo, pa ne bi bil dolgo moj fant.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 10. Avg. 2009 11:32

^^enako :D orhideja, mislim da se nas vecina na tem forumu ne bo strinjala :) kok si pa ti stara, da tako razmisljas? meni je namrec nepredstavljivo :?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 10. Avg. 2009 12:06

orhideja1 napisal/-a:

Nisem.
In tukaj se mi poraja vprašanje, zakaj bi jaz takšnega moškega potrebovala. To, da tipi s tako mentaliteto rabijo žensko, ki kuha, pere in pospravlja, mi je jasno. Kaj konkretno ima pa ona od tega? A ji ne bi bilo lažje biti sama in skrbeti samo zase?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 10. Avg. 2009 13:30

Ona ima zaradi tega srečnega moškega seveda, a ni to glavno vodilo zveze? Če je moj hanibani srečen, sem jaz srečna, če je on lačen in tečen, se bova skregala - ergo mu skuham masten zrezek in najina zveza bo blestela.

On ji pa vrača hvaležnost z smsom, za katerega si utrga čas v službi :hearts:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 10. Avg. 2009 14:38

:rofl:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 10. Avg. 2009 14:52

orhideja1 napisal/-a:
floribunda napisal/-a:ja a mu bo krona z glave padla če si bo mogu klobaso sam spečt?

Kaj a on samo klobase je?
Ah moj si še čaja ne zna skuhat, kaj šele kaj drugega.

heh. ne ne je samo klobas. point je bil v tem, da se ne bom na trepalnice metala, da bo moj tip srečen, ko bo pršu iz šihta domov in ga bo na mizi vsak dan čakalo njegovo najljubše kosilo.

lahko mu kuham vsak dan, perem likam pospravlja, futram froce in drsam parket....če on prinese domov ves za preživetje potreben dnar. dokler morem tudi jaz hodit v službo si bova gospodinjska opravila delila približno na pol. edino fer.
ker, kot je že julija omenla....s takim tipom, ki se po šihtu rukne na kavč, prižge TV in začne težit, da južna še ni na mizi....ma hvala lepa.

in vsakega dečka se da malček pregnest in nauči česar jih mamice niso. ampak če skačeš naokoli njega v seksi spodnjem perilu s pečenko v roki, mu zvečer zmasiraš podplate in mu ga še malo potegneš pač nikoli ne boš dosegla enakopravne zveze.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 10. Avg. 2009 21:23

js itak jem meso ene 5x na mesc pa še to ga ne bi, če ga ne bi kdo drug prpravu... sploh polet k mi paše samo sadje in voda.
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 10. Avg. 2009 22:01

orhideja1 napisal/-a:

Rad bi te spoznal...Zelo všeč mi je všeč tvoj način razmišljanja, na tebi mi je res vse všeč...a lahko pišem na zs? <3 <3 <3 xxxx mua**
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 10. Avg. 2009 22:31

^^ rabiš kuharco? :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 10. Avg. 2009 22:42

rachka_ napisal/-a:^^ rabiš kuharco? :D

Jaz?!? Ne... Všeč mi je njena osebnost. :D :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 10. Avg. 2009 23:10

če bi bila jaz fant bi si tudi želela tako uslužne ženske :D pomoje se še sama udari, če misli da si je zaslužila.. :lol:
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 11. Avg. 2009 7:28

Zahajate s teme....sicer v zanimivo smer :D

Orhideja1...jaz sem se v osnovi odzvala na to, kar je napisala cvetkaaa in ne ti, zato na tvoj post ni letela nobena obsodba. Evo spodaj, na to sem se odzvala.

cvetkaaa napisal/-a:Jaz pa sploh ne vem kaj bi jedla, če ne bi jedla mesa. Pri vsaki jedi je skoraj prisotno meso.

Potem pa, ko si začela pisat o tem, da ne moreš kuhat, nekaj, če bi tvoj mož kaj drugega, je šel pa pogovor v to smer, v kateri gre sedaj.

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov