En dan v tednu brez mesa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
bogu hvala za mojo družbo, ki ima smisel za humor.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
chiqqa napisal/-a:mene sam skrbi, k mojga pedenajo do spred in zad, k konča z delom dobi takov ečerjo oz. pr njih tok kuhajo, da jz tok še za kosilo ne dobim lol s tem d aje vse mesno od spred in zad in meso na sto en način..je pa zmer tut solata zravn tko da USAJ neki..me pa skrbi, kako bom jz svojga zadovoljila na tem področju, ker se mi zdi dost zahtevn, sej ponavad pohval amapk to tko k smo na morju sami mladi pa valda e boš šu delat golaža pa čorbe pa musako, narastke riževe bla blaaa...ker vem da on more se najest in če ni mesa je kriza...in jz ga hočm odvadt, amapk sej za 1 dna gre pol pa more met že meso na talarju sam on rpavi, sj k bova skp se bova valda prilagodila in se trudla po svojih močeh, jz pa vem da ne bo tko.
Če je tip ta pravi, pa ma pamet na pravem mestu, te ne bo sekiral, če mu kaj ne bo všeč, čeprav konstruktivna kritika vedno pride prav, saj se skoz učimo
Pa tudi vsaj ima SVOJ način kuhanja. Na primer, jaz uporabljam ogromno začimb (ne toliko mešanic kolkr posameznih) in verjamem da je moja ne vem..rižota na primer čisto drugačna kot taščina. Jaz na primer tudi zelo rada poskušam nove stvari in jih tako zapakiram, da mu kakšne dneve čisto brez problema ''prodam'' same zelenjavne jedi. Pa se ni še nikol pritoževal.
Mislim, da bota čist OK, nič se sekirat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
nivea9 oprosti ampak, neumna si.
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
sanjaanja napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:nivea9 oprosti ampak, neumna si.
A ne bi ti to rajši zase napisala.
Ne nekako nimam te potrebe, ampak glede na vse kolebanje okoli SARKAZMA v tej temi bo kar primerna ta oznaka, ki sem jo napisala. Oh and, kiss my ass.
It was forever..but it didnt last long..
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Ja meni je tudi izjava od Densy všeč in povsem na mestu. Nekateri pa pač ne razumejo sarkazma.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
^vem ja. in vsakič ko kaj sarkastičnega napišeš moraš potem čez štiri strani razlagati kako si v resnici mislil
- ines_ka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2009
cvetkaaa napisal/-a:Jaz pa sploh ne vem kaj bi jedla, če ne bi jedla mesa. Pri vsaki jedi je skoraj prisotno meso.
temu pa se lah samo na široko nasmejim
popolnoma napačna trditev.
če bi blo tako kot ti praviš pol vegeterijanci ne bi meli kaj za jest in bi vsi umrli.
ne res ta tvoja izjava pa mi je otročje smešna
- ines_ka
- Sramežljivka
cvetkaaa napisal/-a:Jaz pa sploh ne vem kaj bi jedla, če ne bi jedla mesa. Pri vsaki jedi je skoraj prisotno meso.
če bi blo tako kot ti praviš pol vegeterijanci ne bi meli kaj za jest in bi vsi umrli.
- ines_ka
- Sramežljivka
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov