Želja po sladkem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mayaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2007
- Kraj: Ponikva
evo,tuki še ena odvisnica od čokolade...ne morem pomagat...js umrem,če en dan ne pojem usaj koščka čokolade
seveda pa to za marsikaj ni dober(kilce,zobeki,itd..) ampak,ni ga večjega užitka ko jest čokolado;)
tak ko nekateri ne morejo brez kave,čikov itd,js reeeesss ne morem brez čokolade,sm že poskusla,sam ne gre...kriza ja
veliko čokoladnih užitkov moje sočokoholike
seveda pa to za marsikaj ni dober(kilce,zobeki,itd..) ampak,ni ga večjega užitka ko jest čokolado;)
tak ko nekateri ne morejo brez kave,čikov itd,js reeeesss ne morem brez čokolade,sm že poskusla,sam ne gre...kriza ja
veliko čokoladnih užitkov moje sočokoholike
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Študentka. napisal/-a:Out of topic: Kolk gramov ma ena kepica sladoleda???
čist ugibam: ene 200g Odvisno kakšne velikosti je.
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Aha... sm ugotovila da ma naprimer maxim 120 ml..torej gramov.. tk da kepca nemore met več kot tolk:))))
to pomen pa ma kepca navadnga sladoleda okol 200 kcal
ker jst se pa sladoledu nemorm odrečt..tut če sm na dietiii
to pomen pa ma kepca navadnga sladoleda okol 200 kcal
ker jst se pa sladoledu nemorm odrečt..tut če sm na dietiii
-
klio - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- Kraj: Celje
Obvezna oprema v moji torbici je med vso navlako tud čokolada, sem ena tistih, ki majo čokolado vedno pri seb njaaaami...
Pa ful mam rada kinder jajčke, ko še igračko dobiš ... in pol, če kdo kaj hoče me sam s kinder jajčko podkupi pa se vse zmenimo...
Pa ful mam rada kinder jajčke, ko še igračko dobiš ... in pol, če kdo kaj hoče me sam s kinder jajčko podkupi pa se vse zmenimo...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kot da bi mene opisovala...klio napisal/-a:Obvezna oprema v moji torbici je med vso navlako tud čokolada, sem ena tistih, ki majo čokolado vedno pri seb njaaaami...
Pa ful mam rada kinder jajčke, ko še igračko dobiš ... in pol, če kdo kaj hoče me sam s kinder jajčko podkupi pa se vse zmenimo... :D
Za čokolado sem takoj tvoja, ja
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz sem se pa končno zavedla in si priznala, da sem res že skor kritično odvisna od čokolade.
To jz kar brez problema "pospravim" vse kar vidim. Ampak pišuka, če mi je pa tolk všeč ta odvisnost!
To jz kar brez problema "pospravim" vse kar vidim. Ampak pišuka, če mi je pa tolk všeč ta odvisnost!
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Najbolš so one milkine, navadne al pa s celimi lešniki, pa manner jedilna drgač pa une bele + jagodno polnjenje + marelični preliv + potunkano v karamelo + posuto s piškotki EEWWww slajše ko je slabše je.
Drgač pa - umit zobe s kšno močno pasto + zelična zobna nitka + ustna vodica + airwaves čingumi + 7 dl vode na ex
pomaga ;P
Drgač pa - umit zobe s kšno močno pasto + zelična zobna nitka + ustna vodica + airwaves čingumi + 7 dl vode na ex
pomaga ;P
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Joj še ena taka, ki ma probleme s sladkim. Pazim na postavo, jem dost sadja in zelenjave (pa ne zarad čistega užitka ), kruh nadomestim z raznimi polnozrnatimi ploščicami itd., lahk se odrečem čipsu/bobi palčkam/haribo bonbonom, čeprav mam vse te stvari ful rada, ampak ČOKOLADI ne morm rečt ne. Čokolada, sladoled, pa kaki hudi keksi... Prov ne morm se upret. Ko me zagrabi sila, bi pojedla vse, kar najdem, pa čist pozabim na vse obljube o zdravem življenju.
Čist resno se mi zdi, da sm obsedena s sladkim, ker rabim to vsak dan. Obstaja vsaj kako približno nadomestilo za čokolado??? Tista s 70% kakava je čist pregrenka in se ne more kosat z mojo milko.
Čist resno se mi zdi, da sm obsedena s sladkim, ker rabim to vsak dan. Obstaja vsaj kako približno nadomestilo za čokolado??? Tista s 70% kakava je čist pregrenka in se ne more kosat z mojo milko.
...
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
^^proteinske ploščice se spremenljiv nadomestek... samo tudi ni za pretiravat z njimi, ker vseeno vsebujejo sladkor.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov