Želja po sladkem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
polly-polly ne preveč komplicirat Jst sicer pazim kaj jem, ne jem glih junka in tko, ampak vedno vsak ljubi dan si privoščim neki poštenga sladkega
Zadnje čase mi je tooook všeč Ritter sport bela čokolada z velikimi lešniki pa še drugih sto stvari. Itak se mi te obsesije menjajo, vsake tok najdem neki druzga.
Zadnje čase mi je tooook všeč Ritter sport bela čokolada z velikimi lešniki pa še drugih sto stvari. Itak se mi te obsesije menjajo, vsake tok najdem neki druzga.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Jst sem ena izmed tistih, ki dejansko živijo od čokolade v vseh možnih oblikah. Jem čokoladne kosmiče za zajtrk, čez dan pa stalno neke čokoladice, politanke in svašta, res. Tko da jst mam to željo pa sladkem vsak dan non-stop. Yummmmyyyyy!
Fuuul mi je pa dobra Gorenjkina temna čokolada z lešniki pa riževa čokolada, woo! Kr lačna postajam, ko samo razmišljam o tem, hehehe.
Fuuul mi je pa dobra Gorenjkina temna čokolada z lešniki pa riževa čokolada, woo! Kr lačna postajam, ko samo razmišljam o tem, hehehe.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Iiii, kakšna dobra slikca!Angel girl napisal/-a:
Maaa, res, sam da je čokolada, v kakršni koli obliki ali kombinaciji! Včasih sem še tko smotana, da mi ni do *česarkoli* sladkega(npr. kakšni piškoti) ampak prav *mora* bit čokolada! mmmm, grem gledat kaj mamo doma.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
kafrca napisal/-a:forget love...i'd rather fall in chocolate
Jaaa, tale je huda!
(ma ena na forumu v podpisu tudi, ane?)
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jooj, js pa nism bla nikol kej preveč naudušena nad čoko-zadevami (od nekdaj freak na sladoled), zdej zadne cajte pa skos o raznih čokoladah sanjarm... k pa jih valda ne smem (se redim, sam če jo gledam )...
Ampak učasih pa pač ne gre in takt mi najbl sedejo use oblike Kinder čokoladic Te bi loh jedla do onemoglosti.
Ampak učasih pa pač ne gre in takt mi najbl sedejo use oblike Kinder čokoladic Te bi loh jedla do onemoglosti.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
A je keri všeč temna čokolada s čilijem. To je men najljubša! Samo ti morjo bit taki okusi všče, ker je malo grenka, na koncu pa še zapeče. No men so take najboljše.
Angel girl: sem na dieti pa na splošno zdravo jem, niti ni kompliciranje samo tko sem se odločla, si pa vsako nedeljo (al pa na 14 dni) prvoščim kšno čokolado.
Angel girl: sem na dieti pa na splošno zdravo jem, niti ni kompliciranje samo tko sem se odločla, si pa vsako nedeljo (al pa na 14 dni) prvoščim kšno čokolado.
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
joj cjs pa sem zadnji mesec,dva tak potrebna čokolade!! ma vsaki dan morm pojest eno čokolado,ma ponavadi potem postanejo tut dve,tri. n vem,al sm ratala odvisna od čokolade al kaj je to. sam kr sam čokolado bi jela.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
irisina - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2006
- Kraj: =)
joooj, jaz sem pa včasih ful čokolade pojedla vsak dan
samo, pol se mi je pa kar naenkrat ustavl... tko da zdej če me napade želja po sladkem, rajš kej druzga pojem k čokolado, ker mi sploh ni več dobra
kakšn suh sadje, al pa kej.. pa še bolš se počutm.. če zdej jem čokolado naprimer, me kr želodec boli res krneki...
samo, pol se mi je pa kar naenkrat ustavl... tko da zdej če me napade želja po sladkem, rajš kej druzga pojem k čokolado, ker mi sploh ni več dobra
kakšn suh sadje, al pa kej.. pa še bolš se počutm.. če zdej jem čokolado naprimer, me kr želodec boli res krneki...
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Mene je pa dons napadla, pa sem jo premagala z jabolkom in zelenim čajem. In koj za tem s tekom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov