Želja po sladkem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 142 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst se pa brez vsakega problema uprem sladkarijam - tort/biskvitov/piškotov ne maram, čokolada mi sploh ne paše, torej je ne jem (ok, če že mam kakšen popadek pojem en košček 1x na mesec), sladoled tudi zeloooo redko - najbl se mi gabi sladoled ki ga prodajajo šiptarji - sam da grem mim me že obliva vročina in sumim na salmonelo
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Matr jz sm pa včer zgrabla v trgovini eno jagoda-jogurt milko in sm jo postopoma jedla, tko vsako uro eno tablico.. in ko sm pojedla celo mi fant reče" prvič vidim, da nekdo poje celo čokolado.." jz sam kt da je tok težko pojest 100gramsko čokolado! "ponavadi jo jejo tko..1 košček vsak dan.."( PHA, da bi mi čokolada trajala pol 1mesc ) "samo čudno mi je, ko nobenga ne poznam, da bi celo čokolado pojedel". JOOJ mi je kr zavrel, (pa ponudla sm mu jo no, da nebo kdo mislu, da sm jo celo sama požrla ne da bi vprašala )
Drga pa lahko zdržim tud po par mescov brez čokolade(sm že) ampak preprosto nočem, zato je vsak dan vsaj kak kinder bueno na jedilniku
Drga pa lahko zdržim tud po par mescov brez čokolade(sm že) ampak preprosto nočem, zato je vsak dan vsaj kak kinder bueno na jedilniku
It was forever..but it didnt last long..
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Joj..jz se javm da u šusu kamot pojem 100g milko (belo, navadno, spiškotom). Šr hitrej mi grejo riževe. drgač pa si ne upam kupt tavelke milek 300 g, ker ne vem če bi tri dni zdržala.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
dans je bla ze ena cela cokolada milka, dva sladoleda (tom lucke ) pa se ene okrogle cokoladke
drugace sploh ne maram sladkarij, zdaj pa po res zelo dolgem casu bi pa kar zrla pa velik vode spijem zraven seveda
moj dragi poje tut dve tavelke milke na dan
drugace sploh ne maram sladkarij, zdaj pa po res zelo dolgem casu bi pa kar zrla pa velik vode spijem zraven seveda
moj dragi poje tut dve tavelke milke na dan
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Joj, jez mam tudi ful rada sladkarije. Najraje vse povezano s čokolado. In vsak dan upam, da me bo en dan minilo, pa ne gre stran... Prekleta zasvojenost .
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
..Evelyn.. napisal/-a:Matr jz sm pa včer zgrabla v trgovini eno jagoda-jogurt milko in sm jo postopoma jedla, tko vsako uro eno tablico.. in ko sm pojedla celo mi fant reče" prvič vidim, da nekdo poje celo čokolado.." jz sam kt da je tok težko pojest 100gramsko čokolado! "ponavadi jo jejo tko..1 košček vsak dan.."( PHA, da bi mi čokolada trajala pol 1mesc ) "samo čudno mi je, ko nobenga ne poznam, da bi celo čokolado pojedel". JOOJ mi je kr zavrel, (pa ponudla sm mu jo no, da nebo kdo mislu, da sm jo celo sama požrla ne da bi vprašala )
jaz kamot pojem 100g čokolado na enkrat. tudi 200g mi je že ratal pojest tekom dneva. če meni kaj moj tip reče, mu samo vrnem - kako pa lahko ti poješ celo svojo pico in še pol moje?
A moment on your lips, forever on your hips!
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
ojej...sama se odvisna od cokolade...pa štos je v tem, da je sploh ne bi smela jest (zaradi vsebovaneg niklja in ker majo vsi v familiji sladkorno) Meni pa taaaaaak dišiiii...ne morm si pomagat...mogoce bo kdaj ze prepozno, ko bom na injekcijah
I love SISLEY& RW
Prvi neprebran prispevek • 142 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov