Dnevni obroki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Petrusa - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Gorenjska
Jz sm mela pa prej res kraljevske zajtrke, d sm lohk zdržala od 5h,k sm šla na faks oz.6 v službo, pa do 14,15h, k sm mela kosilo (pa se spet nabasala).Večerje pa ponavad nism mela (al pa tud, če so bli izpiti obvezn). No,poj sm pa zdj mal spremenila zadevo. Zdj mam srednji zajtrk (sadje al jogurt z misliji al pa riževe vafle s skuto - prej pa kozarc vode z limono), malcam običajno ne, če že, pa kak sadje (se zgodi da tud piškot), kosilo je tako, da sem sita (včasih več, včasih manj), večerjam pa odvisn od kosila - koliko sem sita. Običajn pa tud kak jogurt al pa čokolešnik.
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
ja med tednom, ko imam šolo zjutraj doma nič en jem(vem ja, da to ni dobro), ampak jem v šoli malico okoli pol 10, potlej pa ko pridem domov okoli 15.30 jem kosilo, pa nekje okoli 18.00 jem še večerjo, vmes pa kokr kdaj, ali jem kšn jabčk al pa kšne sladkarije
- fishi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2005
inchy84 napisal/-a:jancy napisal/-a:ti pa res zelo malo poješ
Ma zdej poleti mi res ne paše veliko jest drgač pa mam tut kak dan, k se spravm na sladkarije sploh če se mam za učit. Sam zdej mam končn počitnce
kar si napisala da pojes je nenormalno mal in ce si pametna se mal zamisl nad sabo predn bo prepozn, sj ne recm da se naziraj ampak dj prestej kok kalorij pojes na dan?????skuta pa sadje je vse skup nc, zelena solata tud skor nc.....pol pa skor nc vec ni ane? joj punce pa kaj vam je? ni cudn da se pol ko se porocijo pa majo otroke in morjo normaln kuhat pa jest pa vse za 20kil zredijo in so vse zafrustrirane....no mal pretiravam sam incz come on no.....
keep on smiling:)
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
fishi napisal/-a:inchy84 napisal/-a:jancy napisal/-a:ti pa res zelo malo poješ
Ma zdej poleti mi res ne paše veliko jest drgač pa mam tut kak dan, k se spravm na sladkarije sploh če se mam za učit. Sam zdej mam končn počitnce
kar si napisala da pojes je nenormalno mal in ce si pametna se mal zamisl nad sabo predn bo prepozn, sj ne recm da se naziraj ampak dj prestej kok kalorij pojes na dan?????skuta pa sadje je vse skup nc, zelena solata tud skor nc.....pol pa skor nc vec ni ane? joj punce pa kaj vam je? ni cudn da se pol ko se porocijo pa majo otroke in morjo normaln kuhat pa jest pa vse za 20kil zredijo in so vse zafrustrirane....no mal pretiravam sam incz come on no.....
jas tudi malo jem pa nimam problemov...odvisno je tudi če maš majnši želodec, pa si prej sit...pač enim tak paše...odvisno od posameznika pa od tega kako presnovo ma pa vse skup, tak da zaj to ni za posploševat
as if.
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Zajtrka ne jem. Redko si ga privoščim. Popijem le kavo.
Kosilo ogromno, kuhano obvezno.
Večerja ob katerikoli uri, včasih nič, včasih ogromno, včasih ob vseh urah, včasih še malica v poznih oz. zgodnjih nočnih urah.
To pa bi rada spremenila.
Ne paše mi vedno jest obilno kosilo, ki ga doma seveda MORAM pojest, ker mama skuha in cela družina se mora zbrat za mizo. Včasih je zame tudi to kosilo prezgodaj in sem zvečer tako lačna, da bi pojedla po slona.
Če bi lahko, oz. ko bom živela sama:
zajtrk jogurt, mleko, musli, kosmiči, prepečenec z marmelado ipd.
kosilo: solatko na 1001 način ali kako lahko pašto ali riž, ali mineštro
večerja: čisto nekaj lahkega
No, tega bi se držala, če v stanovanju nebi imela druge "nezdrave" hrane.
Kosilo ogromno, kuhano obvezno.
Večerja ob katerikoli uri, včasih nič, včasih ogromno, včasih ob vseh urah, včasih še malica v poznih oz. zgodnjih nočnih urah.
To pa bi rada spremenila.
Ne paše mi vedno jest obilno kosilo, ki ga doma seveda MORAM pojest, ker mama skuha in cela družina se mora zbrat za mizo. Včasih je zame tudi to kosilo prezgodaj in sem zvečer tako lačna, da bi pojedla po slona.
Če bi lahko, oz. ko bom živela sama:
zajtrk jogurt, mleko, musli, kosmiči, prepečenec z marmelado ipd.
kosilo: solatko na 1001 način ali kako lahko pašto ali riž, ali mineštro
večerja: čisto nekaj lahkega
No, tega bi se držala, če v stanovanju nebi imela druge "nezdrave" hrane.
Don't worry, be happy!!!
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Za zajtrk ponavadi jem bl mal - čokolino, belo kavo pa makovko, jogurt al pa kej podobnga... No potem imam malco v šol, pa kosilo, potem pa jem popoldan sadje (pa včasih, če me prime kakšne sladkarije). Zvečer pa čist odvisn... če sm lačna pač jem, drugače pa ne. Ponavad kej bl lahkega (če se le da).
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Jst zajtrka ne jem( vem, da ni dobr ), ponavadi počakam do kosila, potem pa če sem lačna še preden je večerja, pa pojem kakšno sadje ali kakšen majhen sendvič, po večerji pa ponavadi nič več, razen kšno sadje. Se je pa tudi že zgodilo, da sva šla z lubijem si ob 1ih zjutraj delat za jest. Ampak kej češ, če je lakota, zakaj pa ne?
-
ložica - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 5. 2005
- Kraj: na poti do sonca..
sam ene res ful mal jeste...
jst jem fullll velik...res fulll...ponavad...mam pa tut dneve k probam čist mal oz bl zdravo..ful sadja, jogurti,(pač mal vztrajnosti zrd prejšnih dni)...sam ponavad mi ne rata da nebi neki bl konkretnga spravla vase(sendvič..)
ponavad(mewd tednom) ne jem zajtrka..v šoli(10.30) pojem praktično vedno jabolko(a) pa še kšne grisine pa jogurt alpa sladoled zdj k je bl toplo kdaj pa tut sendvič...
pol doma pred tik pred kosilom jem kšn kruh s sirom(grozna sm, vem)
pol za koslilo probam mn sam mi ne rata lih...
pol pa jem praktično skos popoldne...posebi če sm doma..ampak res skos morm met neki v roki...sj probam čimveč jogurtov pa sadja...sam ponavad še kšn čokolino al pa kruh s sirom...
pol pa itak nimam tko konkretne večerje...pač nadaljevanje popoldneva...skos skos mam neki v ustih..ups ane
pa tko mam dokaj srečo...nimam kšnih težav s težo..čist normalna je..tko itak skos niha 2 kg gor 2 dol...(odvisn pač..če en dan mal mn jem je nasledn dan tkoj 1 kg dol)..
pa pijm dost vode(ene 4 l na dan)
pa tut dokaj se probam z aktivnostjo ukvarjat...to bi blo to ja
jst jem fullll velik...res fulll...ponavad...mam pa tut dneve k probam čist mal oz bl zdravo..ful sadja, jogurti,(pač mal vztrajnosti zrd prejšnih dni)...sam ponavad mi ne rata da nebi neki bl konkretnga spravla vase(sendvič..)
ponavad(mewd tednom) ne jem zajtrka..v šoli(10.30) pojem praktično vedno jabolko(a) pa še kšne grisine pa jogurt alpa sladoled zdj k je bl toplo kdaj pa tut sendvič...
pol doma pred tik pred kosilom jem kšn kruh s sirom(grozna sm, vem)
pol za koslilo probam mn sam mi ne rata lih...
pol pa jem praktično skos popoldne...posebi če sm doma..ampak res skos morm met neki v roki...sj probam čimveč jogurtov pa sadja...sam ponavad še kšn čokolino al pa kruh s sirom...
pol pa itak nimam tko konkretne večerje...pač nadaljevanje popoldneva...skos skos mam neki v ustih..ups ane
pa tko mam dokaj srečo...nimam kšnih težav s težo..čist normalna je..tko itak skos niha 2 kg gor 2 dol...(odvisn pač..če en dan mal mn jem je nasledn dan tkoj 1 kg dol)..
pa pijm dost vode(ene 4 l na dan)
pa tut dokaj se probam z aktivnostjo ukvarjat...to bi blo to ja
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jem 4krat do 5krat na dan.
Zjutraj zajtrk( ponavadi sadje ali pa musslije), dopoldne potem se kaksno sadje, potem kosilo ( majhno, toliko da nisem vec lacna, ne pa prenajedena), popoldne spet kaksno sadje, zvecer po teku pa jem beljakovine ( samo ne mesa).
To je tako v osnovi, odvisno je zelo, kdaj tecem...ker ce tecem, potem pol ure po tem jem, ponavadi beljakovine ali beljakovinske tablice...
Skrbim za oblikovanje postave, poleg tega si pa zelim se malce shujsati, zato mi to prehranjevanje ustreza.
Zjutraj zajtrk( ponavadi sadje ali pa musslije), dopoldne potem se kaksno sadje, potem kosilo ( majhno, toliko da nisem vec lacna, ne pa prenajedena), popoldne spet kaksno sadje, zvecer po teku pa jem beljakovine ( samo ne mesa).
To je tako v osnovi, odvisno je zelo, kdaj tecem...ker ce tecem, potem pol ure po tem jem, ponavadi beljakovine ali beljakovinske tablice...
Skrbim za oblikovanje postave, poleg tega si pa zelim se malce shujsati, zato mi to prehranjevanje ustreza.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
fishi napisal/-a:kar si napisala da pojes je nenormalno mal in ce si pametna se mal zamisl nad sabo predn bo prepozn, sj ne recm da se naziraj ampak dj prestej kok kalorij pojes na dan?????skuta pa sadje je vse skup nc, zelena solata tud skor nc.....pol pa skor nc vec ni ane? joj punce pa kaj vam je? ni cudn da se pol ko se porocijo pa majo otroke in morjo normaln kuhat pa jest pa vse za 20kil zredijo in so vse zafrustrirane....no mal pretiravam sam incz come on no.....
Men polet pač ne paše velik jest. Sicer pa že od kar se spomnem nikol nism velik jedla. Sej ni tko, da grem lačna stran od mize, tist kar pojem mi čist zadostuje
Kot je že Ela rekla ne posplošuj ljudi. Pač nekater mal več pojejo nekater mal mej.
-
mikena77 - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 11. 2005
barbi napisal/-a:sicer je slaba navada, sam zajtrk ponavadi izpustim, kosilo pa je potem obilnejše zvečer poskušam večerjo preskočit, sam dostikrat ne gre, zato še zvečer kaj pojem. vmes pa še mal čokolade, pa dan enostavno mine
Nekako tako je tudi pri meni. Včasih pojem nekaj tudi zjutraj, potem kosilo, in do šestih še kaj malega.
Fight for your right!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov