Dietni napitki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
- ania91
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2011
Pozdravljene.
Sem nova na forumu. Ustvarila sem temo o dietnih napitkih, kot so ti shake-i, pa zelena kava in to. Če katera to pije in kako mnenje imate o tem ? Tega sem našla, pa si ga lahko katera pogleda, če jo zanima. Če slučajno, še kaka podobna tema, se pa opravičujem.
http://www.aminostar.si/ultra-diet-shak ... a-hujsanje
Lp
Anja
- tejahorvat982
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2011
Pozdravljena, ker sem ravnokar videla tvoj link ti moram povedati, da jaz omenjeni napitek uporabljam že dobrih 6 mesecev. Ne sam, da je okusen - tudi bolj "šlank" sem ratala. Ker imam tako delo-in tudi sama sem mal kriva- si prej nisem privoščila hrane čez dan zdaj pa si napitek odnesem v službo in voila, nič več čipsa in smokija,...Tak da men je super. Pa LP

Teja
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:46, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Feminim - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2011
tejahorvat982 napisal/-a:Pozdravljena, ker sem ravnokar videla tvoj link ti moram povedati, da jaz omenjeni napitek uporabljam že dobrih 6 mesecev. Ne sam, da je okusen - tudi bolj "šlank" sem ratala. Ker imam tako delo-in tudi sama sem mal kriva- si prej nisem privoščila hrane čez dan zdaj pa si napitek odnesem v službo in voila, nič več čipsa in smokija,...Tak da men je super. Pa LP![]()
Vau. Človek ti skoraj verjame.

Drugače pa bi si lahko omislili malo bolj izvirna nicka in podpisa, ker samo kakšna naivna ženska v želji po hitri izgubi teže verjame, da to ni ena in ista oseba.

- tejahorvat982
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2011
Pozdravljeni:
Vidm , da ste vsi sovražno nastrojen, pa bi želela najprej nekaj razčistit:
1. Ne vem od kdaj potrebuje služba v javnem sektorju oglaševanje (sem namreč zaposlena v javnem zavodu) in izobraževanja iz prikritega in ne odkritega oglaševanja za enkrat ne rabm
2. Anie… ne poznam in upam,da se bo kej oglasla : če je pa nik slučajn podobn pač je in ga zarad tega ne bom spreminjala
3. Če je men izdelek všeč mi je pač všeč in pr men deluje: sto ljudi sto čudi oz. različnih okusov
Pa s takšno konotacijo vam želim še naprej prijeten čvek na forumu.
LP

Vidm , da ste vsi sovražno nastrojen, pa bi želela najprej nekaj razčistit:
1. Ne vem od kdaj potrebuje služba v javnem sektorju oglaševanje (sem namreč zaposlena v javnem zavodu) in izobraževanja iz prikritega in ne odkritega oglaševanja za enkrat ne rabm
2. Anie… ne poznam in upam,da se bo kej oglasla : če je pa nik slučajn podobn pač je in ga zarad tega ne bom spreminjala
3. Če je men izdelek všeč mi je pač všeč in pr men deluje: sto ljudi sto čudi oz. različnih okusov
Pa s takšno konotacijo vam želim še naprej prijeten čvek na forumu.
LP

Teja
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov