Cimet
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Jaz osebno cimet naravnost obožujem.Nora sem nanj.Ful mi paše okus in vonj.Jaz ponavadi pijem čaj s cimetom,trenutno sem naoborožena s črnim cimetovim čajem.Ful je hud.Pa neko indijsko mešanco čaja mam,ki vsebuje črni indijski čaj,kardamon,ingver in cimet.Za svojga lubita,ki pa ne mara pravih čajev kupim cedevitin pomarančni čaj s cimetom.Drgač pa dam skorej v vsako sladico(ful znam indijskih sladic in skor v vsako gre moj priljubljen cimet).Ja dišeče palčke s cimetom uporabljam pa tud dišeče svečke s tem vonjem.glede na to,da oba obožujeva to dišečo začimo,ki je tolk koristna za organizem mam tud gel za tuširanje s pomarančo in cimetom:).
Res pa da je blo pred kratkem na TVju da je kao cimet ful škodljiv in naj ga zmečemo stran.Pa da ne bi nasedlal nekim glupim muham in da vse vržem,čez dva mesca pa bodo trditve o škodljivosti opovržene.
Ma tud če je strupen-briga me-jaz ga bom uporabljala naprej-pa četudi crknem zarad cimeta.
PREDOBR,DA GA NE BI PROBALA
Res pa da je blo pred kratkem na TVju da je kao cimet ful škodljiv in naj ga zmečemo stran.Pa da ne bi nasedlal nekim glupim muham in da vse vržem,čez dva mesca pa bodo trditve o škodljivosti opovržene.
Ma tud če je strupen-briga me-jaz ga bom uporabljala naprej-pa četudi crknem zarad cimeta.
PREDOBR,DA GA NE BI PROBALA
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Oooo, cimetovo mleko? Firbec ...
Sm pa enkrat stresla cimet na belo kavo s smetanco, usa naudušena, kok fina kombinacija bo to, pa sm razočarano ugotovila, da je zadeva ratala nekam grenka in precej neokusna . Škoda.
Rada mam pa cimet+japka čaj, posip na/v štrudlu, narastku in podobnih sladicah, pozim kurm dišeče palčke in sprejam luft z "zimsko pravljico", tut čigumije s cimetom kdaj po ustih prekladam ...
Je pa res, da ma močn vonj in mi sm pa tja presede. Ponavad po koncu božičnih in novoletnih praznikou. Takrat obvezno abstiniram .
Sm pa enkrat stresla cimet na belo kavo s smetanco, usa naudušena, kok fina kombinacija bo to, pa sm razočarano ugotovila, da je zadeva ratala nekam grenka in precej neokusna . Škoda.
Rada mam pa cimet+japka čaj, posip na/v štrudlu, narastku in podobnih sladicah, pozim kurm dišeče palčke in sprejam luft z "zimsko pravljico", tut čigumije s cimetom kdaj po ustih prekladam ...
Je pa res, da ma močn vonj in mi sm pa tja presede. Ponavad po koncu božičnih in novoletnih praznikou. Takrat obvezno abstiniram .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Aloha napisal/-a:cimet na belo kavo s smetanco
Meni je pa to sanjska kombinacija.
Sicer pa cimet dajem na:kosmiče, skuto, smetanco of course, pa še kam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov