Cimet
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz pa cimeta ne maram....mi ima preveč poseben okus....sploh pa ne v kuhanem vinu...vsaj mi ga nismo nikoli tako pripravljali...zmeraj le vino...vodo..sladkor in klinčke...ker cimet uniči okus vina....(poklicna deformacija pač
)

...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
- hrcEk.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur
nogica napisal/-a:Ne, jst ga v lokalčku ne pijem, k nikol ne znam odpret flaške pa posipat cimet po peni, ane hrKo![]()
No, uredu je Tequila erotic, pa naribani jabučki, posuti s cimetom so tut full okusni. Drugače pa ne pretiravam in nism CimetFrik, tko k ti
ja sei te bom nauču.. ene parkrat bova zvadla pa boš obvladala

drgač pa če nimajo u lokalu cimeta za na moj cappuccino me ne bojo več vidl... edin tlele netcafe pod fdvjem je izjema.. sicr sm ga enkat clo dobu... zj ga KAO nimajo... ampk jim ga bom prnesu!!

aja pa zj sm čiz hepi k sm učer kupu dišeče palčke cimet yeah pa še une stožce cimet wii.. cimetboy

-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
tiasha napisal/-a:Jst mam cimetove palčke v sobi, ker mi noro dobro dišijo ...Fullll dobra mi je vroča čokolada s cimetom, pa v štrudlčku more bit tut nujno ... pa na cmokcih zmešan skupi s sladkorjem ... mmmm ... Pa na kkšnih kuhanih jabučkih pa v kuhanem vinčkuuu ...
joj tiasha zdej sm pa lačna postala

Let the good times roll.
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
hrcEk. napisal/-a:girlie napisal/-a:kje si pa to kupu?
u cityparku v leonardu, papirnica & stuff... sm lih tm neki čaku kolegico pa tko walda gledam mau izložbo.. in puf k sm vidu cinnamon sm biu že not
o tnx,grem kupt

Let the good times roll.
-
pikovita - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
jst pijem/jem vročo čokolado s pomarančo in cimetom...k jabolkom tud vedno paše...najbolša mi je pa sangrija v kateri je cimet...k tak lepo diši pa tist okus...njamiii 

...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Jz sm tut čist nora na cimet. Najraje si pocukram palačinke pol pa še cimet gor potresem. Njami!
-
dasa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
cimet...mmmmmmmm, obožujem ga... jest bi povsod zmešala cimet če bi lahko... mam pa zdej v sobi dišavo cimet in mi cela soba toooooooooooooooooooook lepo diši 

Ljubezen je kot delifin, ki se kopa v neskončni toplini tvojih oči, zato jih nikoli, zares nikoli ne zapri, saj pravijo, da delfini umirajo v temi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov