Cimet
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 107 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Za vse cimetfreake..Obstaja parfum z vonjem po cimetu in sicer
Bruno Banani Time to Play (woman), eau de parfum, gor pa piše (ful dobr): Not for Everybody.
Mislim, da tud drag ni, sestra ga je dobila za darilo že dolgo nazaj, pa nobeni ni kej preveč všeč (tud drgač ne marava cimeta), mogoče tko, lih za kakšno priložnost.
Bruno Banani Time to Play (woman), eau de parfum, gor pa piše (ful dobr): Not for Everybody.
Mislim, da tud drag ni, sestra ga je dobila za darilo že dolgo nazaj, pa nobeni ni kej preveč všeč (tud drgač ne marava cimeta), mogoče tko, lih za kakšno priložnost.
- hrcEk.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur
wannabe napisal/-a:js mam pa rada cimetove čigumije
ja so kr prijetni sm jih dobu za božička.. sploh n vem kko sm jih spregledu...
alpa TIC TAC cimet... to tut
cimet eterično olje v kombinaciji s kšnim jojoba za masažo... to pa raj priporočam kei bl nežnga... k ta loh razdraž kožo če ga preveč pa ful je močn vonj..
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
cimetovi čigumiji o bed zdej ste me spomnil kupl smo jih sošolcu za b-day v Incognitu pa tko vsi veseli damo v usta pa začnemo žvečt jao ker ogabn okus je bil to mešanca med sladkim, grenkim, pekočim...svašta
Let the good times roll.
- Lejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: Lj
Hehe tole je pa ful zanimiva tema drgač mam pa jst tut rada cimet: v čokoladi (una od gorenjke: cimet&koriander), v kavi al pa sam kot dišavo. Mam neke cimetove palčke k se pržgejo pol pa ful lepo diši. Aja, pa v kuhan vin al pa grog tut ful paše
Prvi neprebran prispevek • 107 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov