Cimet
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- hrcEk.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur
CIMET
- deluje antiseptično, stimulirajoče, krči žile in tkivo
- pomaga tudi pri slabosti z bruhanjem
- z njim lahko ozdravimo diarejo, revmatizem, prehlad, gripo,
prebavne motnje, bolečine v trebuhu ter infekcije urinarnega trakta ali pa glavobol in slabost
-sestavina cimeta deluje podobno kot insulin in zmanjša delež maščob in holesterola v krvi
- je nadvse močno poživilo in
- deluje kot afrodiziak.
Kako vm je všeč tole zimzeleno drevesce?
Pijete cappuccino s cimetom?
Si kdaj prvošte mehiški prstan?
Tequilo erotic?
Mate mogoče v sobi dišeče palčke z vonjem cimeta?
Občudujete, ko vam vaš flaming lamborghini posujejo s cimetom in zagori prelep plamen?
- deluje antiseptično, stimulirajoče, krči žile in tkivo
- pomaga tudi pri slabosti z bruhanjem
prebavne motnje, bolečine v trebuhu ter infekcije urinarnega trakta ali pa glavobol in slabost
-sestavina cimeta deluje podobno kot insulin in zmanjša delež maščob in holesterola v krvi
- je nadvse močno poživilo in
- deluje kot afrodiziak.

Kako vm je všeč tole zimzeleno drevesce?
Pijete cappuccino s cimetom?
Si kdaj prvošte mehiški prstan?
Tequilo erotic?
Mate mogoče v sobi dišeče palčke z vonjem cimeta?
Občudujete, ko vam vaš flaming lamborghini posujejo s cimetom in zagori prelep plamen?

-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
hrcEk. napisal/-a:- pomaga tudi pri slabosti z bruhanjem
Tole, je zdaj muzika za moja usesa..

S kom pa naj ga jem?

Drugace pa mi je cimet dober, se posebej ko je mama delala struklje, pa je potem delala jabolcne.. ko je naribala jabolka, pa dodala cimet.. kak je to dobro bilo..

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
sofia83 napisal/-a:Jst OBOŽUJEM cimet, ga vturim v vse možne sladice, da o napitkih sloh ne govorim ... Najraj pa ga jem s skuto, narezanimi jabolčki, čez pa ful cimeta.
mmmmm....jst isto...čist nora na cimet.....je vse povsod zraven kjer je le mogoče.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
sofia83 napisal/-a:Jst OBOŽUJEM cimet, ga vturim v vse možne sladice, da o napitkih sloh ne govorim ... Najraj pa ga jem s skuto, narezanimi jabolčki, čez pa ful cimeta.
fuj, jak ... fej ... ne prenesem cimeta ...
in pol naročim/kupim rezino sahar torte in mi jo uničijo s preveliko količino cimeta ... ne,ne in ne ... ajde v malih količinah še, ampak, da se ga preveč čuti, fuj ...
edino kar konzumiram s cimetom, je čaj pomaranča+cimet, ker nima tako intenziven okus

- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
hrcEk. napisal/-a:Pijete cappuccino s cimetom?
Ne, jst ga v lokalčku ne pijem, k nikol ne znam odpret flaške pa posipat cimet po peni, ane hrKo

No, uredu je Tequila erotic, pa naribani jabučki, posuti s cimetom so tut full okusni. Drugače pa ne pretiravam in nism CimetFrik, tko k ti

-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
bejbika napisal/-a:sofia83 napisal/-a:Jst OBOŽUJEM cimet, ga vturim v vse možne sladice, da o napitkih sloh ne govorim ... Najraj pa ga jem s skuto, narezanimi jabolčki, čez pa ful cimeta.
fuj, jak ... fej ... ne prenesem cimeta ...
in pol naročim/kupim rezino sahar torte in mi jo uničijo s preveliko količino cimeta ... ne,ne in ne ... ajde v malih količinah še, ampak, da se ga preveč čuti, fuj ...
edino kar konzumiram s cimetom, je čaj pomaranča+cimet, ker nima tako intenziven okus
men tud cimet ni všeč. Preprosto mi ni. V malih količinah še nekak gre ampak drugač je pa...BLJAK
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
js pretiravam s cimetom... poleg tega mam pa še šampon iz lusha s cimetom.. tok lepo diši..
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst mam cimetove palčke v sobi, ker mi noro dobro dišijo ...
Fullll dobra mi je vroča čokolada s cimetom, pa v štrudlčku more bit tut nujno ... pa na cmokcih zmešan skupi s sladkorjem ... mmmm ... Pa na kkšnih kuhanih jabučkih pa v kuhanem vinčkuuu ... 

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov