Burek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
minny90 napisal/-a:trapasto vprasanje...ker sem doma iz trsta bi zelela vedeti ce v Sparju v Sezani,Mercatorju,Tusu se lahko kupi sirov burek?![]()
Po moje, da se v vseh Sparih in Mercatorjih da kupit sirov burek...če ga ne najdeš med pekovskim pecivom pač po komadih tko kt bi kupovala žemlje potem poglej pri zamrznjenih izdelkih, ker vem da so eni bli...pa ne vem a Pečjak al Mizica pogrni se al neki.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
to vprašanje bi lahko bilo zastavljeno tudi v temi Nujno potrebujem.
kar pa se tiče bureka nasploh, pa sem mnenja, da se najboljši da dobit samo pri šiptarjih. ti ponaredki v trgovini niso B od bureka.
kar pa se tiče bureka nasploh, pa sem mnenja, da se najboljši da dobit samo pri šiptarjih. ti ponaredki v trgovini niso B od bureka.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
men so pa njihovi dobri. je pa res taka kaloricna bomba da si prec 5kg tezja 

-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
mortisha napisal/-a:men so pa pr šiptarjih ogabni-mastni, pa včas še napou surovga dobiš![]()
Najbolši so mi pa na Petrolu-v Hip/Hop-u pa loh tut sred noči tja skočš
Sirov burek s Petrolas je zakon... pa lepo hladen tekoči navadni jogurt zraven in zamagš... mi je pa tudi pečjakov zmrznjen dober... pri šiptarjih so pa ponavadi zanič... slabo nafilani in zelo mastni...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
mortisha napisal/-a:Najbolši so mi pa na Petrolu-v Hip/Hop-u pa loh tut sred noči tja skočš

Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov