Božično pecivo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ursyna - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 10. 2005
- Kraj: malo tu malo tam
na www.kulinarika.net jih je ogromno...
Če bi bil človek vedež, ne bi bil revež.
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
sweet_girl napisal/-a:jemina napisal/-a:....pa fotr naredi tko dober višnjev kolač z mandeljni
jemina a je slučajno možno dobit recept od višnjevga kolača... jz sm ga jedla enkrat pri teti od bivšga fanta...pa mi je biu nooooroooo dobr.... sam nekak tešk bi njej rekla za recept...tak da če se ti bo dalo se priporočam!!
Jaz bi tudi ta recept mela
Lahko imam vse.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz bi kakega takega, da je cimet notr ker sem nora nanj...
Zanima me če je težko narediti medenjake? Jaz bi jih nardila staremu atu ker je res nor nanje...včasih mu jih je stara mama delala zdej pa kr ne najde volje, da bi jih nardila...
Zanima me če je težko narediti medenjake? Jaz bi jih nardila staremu atu ker je res nor nanje...včasih mu jih je stara mama delala zdej pa kr ne najde volje, da bi jih nardila...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Tigi evo pa maš idejo za darilo pa še vesel bo..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
pr nas pa mamo že par let družinsko božično kosilo pa silvestersko večerjo.
obvezno ne sme manjkat orehova potica, ki je vsako leto, ker je tolko nardim ne morem niti videt (za celo žlahto skorej), pa še jest je ne smem, zato pa mama naredi kokosovo.
drugače pa s pecivom ne pretiravamo.
za božič pa mamo vsako leto neki druzga, isto za silvestrovo. edino kar je vsako leto isto na jedilniku je juha. včasih se mi zdi da mama ne bi zmogla brez nje (js je namreč ne maram prow preveč).
že zdej z mamo kaj kuhat za božič.
obvezno ne sme manjkat orehova potica, ki je vsako leto, ker je tolko nardim ne morem niti videt (za celo žlahto skorej), pa še jest je ne smem, zato pa mama naredi kokosovo.
drugače pa s pecivom ne pretiravamo.
za božič pa mamo vsako leto neki druzga, isto za silvestrovo. edino kar je vsako leto isto na jedilniku je juha. včasih se mi zdi da mama ne bi zmogla brez nje (js je namreč ne maram prow preveč).
že zdej z mamo kaj kuhat za božič.
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Js sem danes nardila cimetove zvezdice. OMG Drgac sploh ne pecem peciva ipd. zadev, sam si nisem predstavlala, da je s tem tolk dela. Sej ne recem, ful so dobre, sam sem pa umes tud zgublala zivce.
Tko da moja kariera peke peciva je zaklucena
Smo pa meli za bozic rozicevo potico, kokosove kocke in manchmellow. Stara mama nam je dala malo lesnikove potice (pac z mamo speceta razlicno in potem mal zamenjamo, da sta dve na mizi ). Ostalo smo pa kupli.
Zdej za novo leto bojo pa moje cimetove zvezdice, kokosovi poljubcki in cokoladne kroglice. Mejbi se pa se kej spomnemo
Tko da moja kariera peke peciva je zaklucena
Smo pa meli za bozic rozicevo potico, kokosove kocke in manchmellow. Stara mama nam je dala malo lesnikove potice (pac z mamo speceta razlicno in potem mal zamenjamo, da sta dve na mizi ). Ostalo smo pa kupli.
Zdej za novo leto bojo pa moje cimetove zvezdice, kokosovi poljubcki in cokoladne kroglice. Mejbi se pa se kej spomnemo
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Dejmo mal obudit tole temo, sej je ze december
Js sm se letos odlocla, da bom delala gingerbread man-e. A je kdo kje vidu modelcke zanje? Ampak prou une ta velke, k jih u useh ameriskih filmih pecejo Sej na amazonu sm jih ze najdla, sam rajs bi u ksno trgovino skocila u Lj pa jih pol kr takoj pekla, k pridm domov
Js sm se letos odlocla, da bom delala gingerbread man-e. A je kdo kje vidu modelcke zanje? Ampak prou une ta velke, k jih u useh ameriskih filmih pecejo Sej na amazonu sm jih ze najdla, sam rajs bi u ksno trgovino skocila u Lj pa jih pol kr takoj pekla, k pridm domov
Live. Love. Surf.
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
pejdi pogledat u müller drogerijo , u spodnje nadstropje. mi ponavadi modelčke tam kupimo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov