Alkoholne pijače
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
Tigi napisal/-a:Alkohol škoduje zdravju
mhm res je!
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
alkohol pomeni da ima pijača več alkohola (reciimo 40%)
razna piva, vina, bandidosi, breezerji so za to temo offtopic
drgač pa jest spijem tako malo olkohola da ni važno po kakšni ceni ga kupim.
razna piva, vina, bandidosi, breezerji so za to temo offtopic
drgač pa jest spijem tako malo olkohola da ni važno po kakšni ceni ga kupim.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Moj top:
*pivo
*bambus
*vodka
...mam pa še neki na wishlisti...absinth->to morm pa še probat
*pivo
*bambus
*vodka
...mam pa še neki na wishlisti...absinth->to morm pa še probat
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
somebody napisal/-a: sploh hajniken
Oh yeah. Hajni je ful dobr
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
*tenisačica* napisal/-a:somebody napisal/-a: sploh hajniken
Oh yeah. Hajni je ful dobr
se res n more primerjat z našimi pivi. v tuniziji sm pa pila njihov celtia - je ful dobr, dost podobn hajnikenu, pa še zmerne cene (v trgovini se ga itak ne da dubit)
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Heh.. Jaz sem sedaj nehala piti pivo, ker ima preveč kalorij Tako, da sem se zdaj na špricer vrgla... Tudi bolj mi je pitno..
No pa da se še pohvalim, da sem pred enim tednom prvič naredila borovničke... Mmmmm.. Res so dobre!!!
No pa da se še pohvalim, da sem pred enim tednom prvič naredila borovničke... Mmmmm.. Res so dobre!!!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
Rainbow. - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 7. 2007
kadar gremo na pijačo ponavadi pijem pivo (laško seveda) ... bandidos (kerikol) pa breezer to je zanč ... preveč sladko .. na koncertih bambus .... kadar se gre pa kakšen rojstni dan proslavljat pa vodka, viski, malibu ... jagodna vodka s kokakolo je dobra
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Pivo, bambus v lokalih ... Na žurkah - viski, vodka, malibu, pinacolada ... karkoli od tega zmešanega s cocacolo je njami
pinacolada .. sm jo enkrat mešala z ledenim čajem (3/4 kozarca pinacolade, malo ledenga čaja) .. je blo tko dobro da sm zeksala dva kozarca ... kolegi so je peljali pred blok ker mi je blo slabo .. sm se šla za grmovje zbruhat, prišla nazaj: "no, a ga gremo naprej pit?" tok mi je bla dobra da sm jo hotla še čeprav sm že bruhala zrad nje
pinacolada .. sm jo enkrat mešala z ledenim čajem (3/4 kozarca pinacolade, malo ledenga čaja) .. je blo tko dobro da sm zeksala dva kozarca ... kolegi so je peljali pred blok ker mi je blo slabo .. sm se šla za grmovje zbruhat, prišla nazaj: "no, a ga gremo naprej pit?" tok mi je bla dobra da sm jo hotla še čeprav sm že bruhala zrad nje
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No atiju mislim kupiti za rojstni dan absint...
Kaje ga lahko kupim ( da je original) in ali so kaki koazrčki za zraven ali pa kej?
Kaje ga lahko kupim ( da je original) in ali so kaki koazrčki za zraven ali pa kej?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov