Alkoholne pijače
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kai
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:kai napisal/-a:mary-kate and ashley bigg napisal/-a:jst predlagam tole temo v zaklep, ker je javno oglašanje alkoholnih pijač škodljivo, poleg tega pa mislm, da je na tem forumu tud dost mladoletnih osebkov ...
pojdite rajši na kozarec naravnega soka. boste veliko več naredile za svoje zdravje in se manj pritoževale v temah lepota& zdravje
1. Sklepam, da ti mnenje zdravnikov nič ne pomeni? Rdeče vino dobro za kri itd?
2. Javno oglaševanje je škodljivo? Potemtakem zaklep tudi vseh tem, ki omenjajo firmo pri kozmetiki in ostalih stvari, ki se omenjajo na tem forumu.
3. Ponavljam: alkohol je škodljiv zdravju samo v pretiranih in nekontroliranih količinah. Glede mladoletnih osebkov pa samo toliko: če se nikoli nisi sprehajala po LJ v petek zvečer, se sploh ne oglašaj. Mladoletni osebki so glavni porabniki alkohola in to ne zaradi takih tem.
1. poglej zgornji post, ki ga je citirala densi pa boš vidla, kaj sem napisala o rdečem vinu.
2. kozmetiko in podobno je dovoljeno oglašati. poglej si malo plakate pa tv reklame pa boš vidla, da je reklam za alkoholne pijače veliko veliko manj. v določenih državah pa so prepovedane
3. spet si glej moj citiran post zgoraj. in ne, ne pijejo samo mladoletni. študenti se ga tako nalivajo, da je kar groza.
1. Rdeče vino semd ala samo kot primer. Ni edina alkoholna pijača, jegr in druge zeliščne grenčice, ki ti v trenutku pozdravijo prehlad, tudi spadajo zraven, pa še kaj bi se našlo.
2. Reklam za alkohol je isto, samo vedno je zraven opozorilo ministra za zdravje. Laško ima tri nove reklame v zadnjem času. Očitno ne slediš. V določenih državah je prepovedano mariskaj, kar tukaj ni. To ni protiugovor.
3. Preberi še enkrat. Napisala sem 'glavni porabniki', ne 'edini porabniki'. Sprehodi se po Trnovem v petek zvečer, pa ti bo jasno, kaj sem s tem mislila. Zlorabo, namreč. Študenti pa tako ali tako niso mladoletni, torej ne spadajo sem, kjer govorimo o mladoletnikih.
bounce around kai like bunniez
-
Anxious - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 2. 2007
- Kraj: Bela Ljubljana
Ne se kregat punce
Men se ne zdi nč narobe če ga kdaj pa kdaj piješ, s tem pa nikakor ne mislim da se ne da žurat brez alkohola. Če je družba prava, se vse da. Men pač paše kdaj ta občutek ko si rahlo pijan, takrat sm še sama seb smešna. Ne vidim pa smisla v tem, da bi se ga usak vikend nažrla tok da bi kozlala in se ničesar spomnla. To se mi je zgodilo enkrat in zdej poznam svoje meje. Bedn se mi zdi to, da pa piješ samo zarad družbe. Pač vidš da oni pijejo in še ti, da ne bi izpadu luzer. Ampak to sem opazla samo pri mlajših, pr študentih in svojih sovrstnikih pa tega ne opažam, čeprov ne pravm da ni možn. Usak je zagovornik svojega stališča (in prov je tko) tko da s temi debatami ne bomo nikamor pršl.
Zdej pa pomoje dost OT, ker je to tema namenjena alkoholnim pijačam

Men se ne zdi nč narobe če ga kdaj pa kdaj piješ, s tem pa nikakor ne mislim da se ne da žurat brez alkohola. Če je družba prava, se vse da. Men pač paše kdaj ta občutek ko si rahlo pijan, takrat sm še sama seb smešna. Ne vidim pa smisla v tem, da bi se ga usak vikend nažrla tok da bi kozlala in se ničesar spomnla. To se mi je zgodilo enkrat in zdej poznam svoje meje. Bedn se mi zdi to, da pa piješ samo zarad družbe. Pač vidš da oni pijejo in še ti, da ne bi izpadu luzer. Ampak to sem opazla samo pri mlajših, pr študentih in svojih sovrstnikih pa tega ne opažam, čeprov ne pravm da ni možn. Usak je zagovornik svojega stališča (in prov je tko) tko da s temi debatami ne bomo nikamor pršl.
Zdej pa pomoje dost OT, ker je to tema namenjena alkoholnim pijačam

-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jooj, kva ste sitne
alkohol je zato da se ga pije, da sev petek zvečer pije prekomerno in da se pokozla čimveč ulic v centru
če lahko še jst dodam, marikejt, tvoje bistvo je blo zlo dobro predstavljeno, ampak mislim da tema na forumu že ne bo kriva da se bodo mladiči nacejal..konec koncev nas je bila večina istih
to je pač današnji trend, čimbolj se ga napiješ, čimveč pizdarij nardiš in čimveč skozlaš/pokozlaš, pol si pa ta glavn...žalostno, toda resnično...se pa itak ne da tega preprečit.to folk z leti sam ugotovi, da je iotak brezveze in da je boljš manj kot več v tem primeru.
drgač pa absolutno prisegam na borovničke
(v mejah normale afkors).

če lahko še jst dodam, marikejt, tvoje bistvo je blo zlo dobro predstavljeno, ampak mislim da tema na forumu že ne bo kriva da se bodo mladiči nacejal..konec koncev nas je bila večina istih

drgač pa absolutno prisegam na borovničke

-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
ja. in tam v tistih trgovincah so cene nabite 3x več kot drugač.
sploh niso tak nabite cene. letos sem bla v berlinu, lononu in kopenhagnu na letališčih pa v duty freejih sploh ni bilo kaj extra dražje kot pri nas. majo tudi ful akcij tak da dobiš 2 flaši za ceno ene

To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ni ga čez dobro ohlajen Radler v poletni vročini 

-
Jaz pa teranovga likerja še nisem probala, čeprav vsi govorijo da je to zelo dobra zadevca. Moram enkrat preiskusit tole trditev
Aja pa sorbet tudi zelo lepo paše poleti, jami
:D

Aja pa sorbet tudi zelo lepo paše poleti, jami

-
~NIA~ napisal/-a:drgač pa polet najbl paše malibu+bandidos ice
A mislš to skupaj zmešano?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov