Alkoholne pijače
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jz bi pa ubijala za črno vodko njami
Pa use mam rada u bistvu
Pinakolada, jabivodka, vino, pir.. jagodna vodka mi niti ne sede neki fulful.
Za novo leto smo meli Kegleviča, neki vina, malibuja pa pira.. Pa ko smo mešali to eno čez drugo je fajn zažgal

Za novo leto smo meli Kegleviča, neki vina, malibuja pa pira.. Pa ko smo mešali to eno čez drugo je fajn zažgal

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
~NIA~ napisal/-a:maa... jagodne vodke sm js u 1.letniku tok požrla, zdej je pa še videt nemorm..
Js pa obožujm jagodne margarite, malibu z džusom pa ananasovim sokom-dobr koktejl

-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
od alkoholne pijače jst ful priporočam da se kej meša, ampk nekak morš vedt razmerje koko se meša. men je recmo ful dobr malibu s coca cola, pa razne sadne vodke. poj mi je pa tud ful všeč črna vodka Torrero (se jo dobi na rudniku) k je ful bolša kt puškin vodka in jo zmešaš mal s coca colo. pa ful je dobr tud blue curacao z coca colo. sam to so itak mal dražje varijante. najcenejš je pa drgač da kupš npr jagodno vodko, pa jagodni sok pa to mešaš.je kr dobr učinek. al pa da delaš slammerje (navadna vodka+schwepps in to stolčeš) al pa kupš kšn pocen vin sam to men že ni več tolk dobr
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
fej fuj puj slemer
sm tolk kozlala enkrat da ne poskusm več nikol...
drgač pa prisegam na redbullvodko pa uniončka..
če se grem finočo je najboljši martini
kar s epa tiče party drinks (brizer, smirnof ice, bandidos) pa ni nič konkretno zame in s emi zdi škoda prevelikega denarja za tist kar ponujajo....
wiski, vino, štok, rum ipd...Vidt ne morm...

sm tolk kozlala enkrat da ne poskusm več nikol...

drgač pa prisegam na redbullvodko pa uniončka..

če se grem finočo je najboljši martini

kar s epa tiče party drinks (brizer, smirnof ice, bandidos) pa ni nič konkretno zame in s emi zdi škoda prevelikega denarja za tist kar ponujajo....
wiski, vino, štok, rum ipd...Vidt ne morm...

-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
mi k ga gremo pit, pijemo vedno sam redbull vodko al pa teqilo...to mi je zakon
drgač pa tud kkšni slemerji al pa pina colada je ql.
edino kar pa videt ne smem je pa jagodna vodka...enkrat sm se z njo ful napila in sm pol šecelo noč bruhala...in od takrat naprej stran z njo

drgač pa tud kkšni slemerji al pa pina colada je ql.
edino kar pa videt ne smem je pa jagodna vodka...enkrat sm se z njo ful napila in sm pol šecelo noč bruhala...in od takrat naprej stran z njo

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Men je še zmeri najbolj bambus ( ga lohka še največ spijem ) in pa zadnje čase pivo ( sploh ta vikend je dobr teku ).
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov