Alkoholne pijače
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kje bi se dobil bolj poceni Bailey?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
kai napisal/-a:sambuka je huda hehe prtegne k svinazeliscna zadeva, ki jo je obvezno treba exat, ker v njej ne mors uzivat.
jah sam se sploh ne morš unga nemarnega okusa znebit..
[url]meni tudi ni všeč! Smo jo probali na maturancu ampak ima okus kot neke vrste bronhiji! Edino zanimivo je da se jo da prižgat in spiti na več načinov (okrog 6 jih je- so nam vodič predstavili na maturancu)[/url]
hehe ja, sj sm misnla une tačrne airwaves..
airwaves black+ vodka = sanbuka
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz si včasih kupim eno pocen različico v EuroSpinu, za 4€Tigi napisal/-a:Kje bi se dobil bolj poceni Bailey?

-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja ne moj bi rad mel Bailey ker doma meša coctaile pa sm mislila, da je kje kaka vrjanta dobiti to malo ceneje...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Anxious - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 2. 2007
- Kraj: Bela Ljubljana
Uuuu še ena tema zame
Js pa vedno pijem tequilo (bolš mi je cimet pa pomaranča--our maturanc invention) al pa Laško. Včasih tut kako đus vodko, rumkolo, Uozo, obožujem borovničke (še posebi domače od babi- ma tut zakon orehovec pa višnjevec
) in pa rdeče vino. Aja pa slemerji so zakon. Na maturancu so bli v sobi pod nami šoferji pa niso mogl spat k smo celo noč slemerje tolkl haha.Pozimi itak kuhano vino. Na maturancu smo pa tut dost jegrjabijev spil.
Ruma ne morem več odkar smo se šli mexico in sem seveda bruhala. Pa absinta iz istega razloga tut ne morm videt. Vodka mi že od nekdaj ni dobra. Sicer pa ne pijem neki velik. Zadne čase sm pa ke kako pivo to je pa tut use.

Js pa vedno pijem tequilo (bolš mi je cimet pa pomaranča--our maturanc invention) al pa Laško. Včasih tut kako đus vodko, rumkolo, Uozo, obožujem borovničke (še posebi domače od babi- ma tut zakon orehovec pa višnjevec

Ruma ne morem več odkar smo se šli mexico in sem seveda bruhala. Pa absinta iz istega razloga tut ne morm videt. Vodka mi že od nekdaj ni dobra. Sicer pa ne pijem neki velik. Zadne čase sm pa ke kako pivo to je pa tut use.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Težko, ker ma več al manj povsod isto ceno..Tigi napisal/-a:Ja ne moj bi rad mel Bailey ker doma meša coctaile pa sm mislila, da je kje kaka vrjanta dobiti to malo ceneje...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Capiringha
Njami, sam ful kalorično.
Drgač pa koktejli od a do ž, vsi kruzerji, brizerji, drimerji itd.

Drgač pa koktejli od a do ž, vsi kruzerji, brizerji, drimerji itd.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
purple_rain napisal/-a:Težko, ker ma več al manj povsod isto ceno..Tigi napisal/-a:Ja ne moj bi rad mel Bailey ker doma meša coctaile pa sm mislila, da je kje kaka vrjanta dobiti to malo ceneje...
Drugač majo pa v Leclercu na Rudniku fuuuuuuul izbire pri alkoholu, tko da če velik koktejlčkov mešata, pejta tja po zalogo - tud razne bacardije, malibuje, bla bla bla, dobiš tud po pol cene - en fejk sicer, ampak je glih tko dobr...

-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jest pijem skorej vse,razen tequile,ker je bil enkrat totalen overdose
najrajš mam gin-tonic,bandidos (navaden,ice mi je bolj kot ena šabesa),ob večerji tud kozarček merlota,včasih kakšna redbull-vodka,underberg,pozimi kuhano vino,limonce,borovničke
pomoje sm že mal alkoholika

najrajš mam gin-tonic,bandidos (navaden,ice mi je bolj kot ena šabesa),ob večerji tud kozarček merlota,včasih kakšna redbull-vodka,underberg,pozimi kuhano vino,limonce,borovničke
pomoje sm že mal alkoholika

- Kosmo_s_Kjem
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2007
Sicer zmir manj pijem..ampak če že, najrajš pivo. Pol malibu, pole razni juice vodke, stock kole...ne maram pa vina. Pa nej bo belo al črno...ne nardim več požirka.
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
trenutno sem v nekem čudnem obdobju, ko pijem samo še pir... kakoli ni bolj groznega kak baba s pirom v roki, ampak meni trenutno paššeeeeee...
z močnejšim žganjem pa... preslabi spomini...
kakoli tud s piva se ga da pošteno napiti
z močnejšim žganjem pa... preslabi spomini...

...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov