Alkoholne pijače
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ste že pile tekilo s sladkorjem in pomarančo?
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Skoraj da ne pijem alkohola, če pa že je pa to kakšen Bandidos Ice ali pa Breezer, mogoče brezalkoholno pivo in res zelo zelo poredko kozarec dobrega vina. No če potegnem črto pod vse tole spijem na leto od tega naštetega, spijem 1x na mesec, pa še to v minimalnih količinah ker sem takoj pod mizo od mini piva sem komaj stala,... ne moreš da verjamaš če ne vidiš
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
LARIKA napisal/-a:Skoraj da ne pijem alkohola, če pa že je pa to kakšen Bandidos Ice ali pa Breezer, mogoče brezalkoholno pivo in res zelo zelo poredko kozarec dobrega vina. ...
umeram haha. To je tko kt če bi jst napisala v to temo da pijem sok Larika ti ga pa res sekaš haha.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
jaz pa sem zadnje čase čisto nora na coctaile...zadnjič sem pila cuba libre, najboljši pa mi je pina colada ozroma karkoli z ananasom ali kokosom...drugače mi alkohol sploh ni dobrega okusa in ga ne pijem (če kaj pijem je to bandidos ice), ampak kaki coctail zvečer zunaj...to pa.
Houd de wereld tegen
-
little bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
^^ pr men je ista situacija! sploh ne vem več kaj bi pila! zarad tega se je zgodil celo to, da sm začela pit pivo, ki mi je blo prej oh in spljoh ogabno in za katerega sm bla mnenja, da ga ne bom nikol pila!
ja nikoli ne reči nikoli!
ja nikoli ne reči nikoli!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov