mary-kate and ashley bigg napisal/-a:ne, mislm, da sploh alkohola ne smeš vzet na avion ne glede na to kje si ga kupla.... zadnje čase so ful strogi vkrepi.
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:jst predlagam tole temo v zaklep, ker je javno oglašanje alkoholnih pijač škodljivo, poleg tega pa mislm, da je na tem forumu tud dost mladoletnih osebkov ...
pojdite rajši na kozarec naravnega soka. boste veliko več naredile za svoje zdravje in se manj pritoževale v temah lepota& zdravje
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:lih v tem je problem, ker vsi govorijo: kdaj bomo pa pili, če ne zdej, ko smo mladi..." na tak način dobimo precej alkoholikov. odgovor je: NIKOLI! zakaj rabite alkohol? a se res ne znate zabavat brez njega? a je res treba bit malček pod dozo, da ti je fajn??? ja, seveda ... takrat si upaš delat pizdarije, ki si jih sicer ne bi. takrat si bolj sproščen ... pa dajte si že enkrat odpret oči!!! jaz sem doživela nekaj najboljših žurov prav na partijih, kjer so bili vsi trezni. smo se meli the best pa zato nismo rabili alkoholnih pijač.
Ne govorim o tem, da spiješ tisti kozarček rdečega ob kosilu - to je celo zdravo, ali kakšen pir sem pa tja, ampak večina ljudi, sploh mladih, nima mere. zato sem načela to debato.
problem alkoholizma je v sloveniji na žalost precej pereč. ne vem zakaj tukaj nimamo teme, kjer bi o alkoholu razpravljali kot o problemu današnjega časa. ne vem, zakaj se je v tej temi treba hvalisat in propagirat alkoholne pijače ala "zadnjič smo spil 20 bandidosov..." ker nobeden nima od tega nobene koristi.
kai napisal/-a:mary-kate and ashley bigg napisal/-a:jst predlagam tole temo v zaklep, ker je javno oglašanje alkoholnih pijač škodljivo, poleg tega pa mislm, da je na tem forumu tud dost mladoletnih osebkov ...
pojdite rajši na kozarec naravnega soka. boste veliko več naredile za svoje zdravje in se manj pritoževale v temah lepota& zdravje
1. Sklepam, da ti mnenje zdravnikov nič ne pomeni? Rdeče vino dobro za kri itd?
2. Javno oglaševanje je škodljivo? Potemtakem zaklep tudi vseh tem, ki omenjajo firmo pri kozmetiki in ostalih stvari, ki se omenjajo na tem forumu.
3. Ponavljam: alkohol je škodljiv zdravju samo v pretiranih in nekontroliranih količinah. Glede mladoletnih osebkov pa samo toliko: če se nikoli nisi sprehajala po LJ v petek zvečer, se sploh ne oglašaj. Mladoletni osebki so glavni porabniki alkohola in to ne zaradi takih tem.