Alkoholne pijače
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Rdeče vino + kaki mehurčki mogoče, al pa samo, pol pivo (Laško), Bacardiji, Bandidos Light lemon.. Druzga se pa ne spomnm.
Žganih pijač pa ne prenesem več. Tok se mi je zagravžu vonj vodke odkar smo par let nazaj ob Ljubljanci vsak petek mel s sabo liter vodke in liter rumenga fruca. Fuuuuj.
Mela sm pa eno zabavno bruhajočo izkušnji z jegrom, enim sokom in še eno pijačlo, mešala mi je prjatlca (ti, ti)
Žganih pijač pa ne prenesem več. Tok se mi je zagravžu vonj vodke odkar smo par let nazaj ob Ljubljanci vsak petek mel s sabo liter vodke in liter rumenga fruca. Fuuuuj.
Mela sm pa eno zabavno bruhajočo izkušnji z jegrom, enim sokom in še eno pijačlo, mešala mi je prjatlca (ti, ti)
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
^ ja sj to.. mi smo u prumu pa drugmu letniku skos kupl uno jagodno vodko, pa kkšn juice al nevemkaj in pol to eksal, pa vsi bruhal naokol - in če mi dons blizu nosa pride vonj po jagodni vodki mi prov slabo postane
uf pa teqile tut ne morem vidt- smo bli tut v puberteti preveč poznavalci pjače pa smo jo kr liter kupl pa valda eksal... k je za nami pršlo to, pa bolš da se ne spominjam
uf pa teqile tut ne morem vidt- smo bli tut v puberteti preveč poznavalci pjače pa smo jo kr liter kupl pa valda eksal... k je za nami pršlo to, pa bolš da se ne spominjam
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
densy napisal/-a:^ ja sj to.. mi smo u prumu pa drugmu letniku skos kupl uno jagodno vodko, pa kkšn juice al nevemkaj in pol to eksal, pa vsi bruhal naokol - in če mi dons blizu nosa pride vonj po jagodni vodki mi prov slabo postane
ko enkat po vodki bruhaš..je ne morš več vidt
Don''t care what people say, just follow your own way...
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
..aNia*. napisal/-a:densy napisal/-a:^ ja sj to.. mi smo u prumu pa drugmu letniku skos kupl uno jagodno vodko, pa kkšn juice al nevemkaj in pol to eksal, pa vsi bruhal naokol - in če mi dons blizu nosa pride vonj po jagodni vodki mi prov slabo postane
ko enkat po vodki bruhaš..je ne morš več vidt
Podpis. Jaz je še videt ne morem, če jo povoham pa se mi vse obrne.
Ne morem verjeti, včeraj sem prvič pila tekila bum, in je zakon. Komaj čakam poletje in maturanca... Ko nam bo 'navadne' tekile dovolj, bomo pa bum pili.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Uf Maturanc ja Tam se je tekila pri nas v potokih pila In nekak je še danes (2 leti po tem) ne pijem! Tako kot tudi vodke (sadne) ne, sem se v prvem letniku SŠ napla, da je bla groza in od takrat se mi želodec obrne če jo samo zavoham!:krank:
Drugače je pa moja najljubša alkoholna pijača kakšen koktajl, pivo ali pa bandidos ice
Včeraj sem pa pila malince! To je pa tudi nekaj boljšega
Drugače je pa moja najljubša alkoholna pijača kakšen koktajl, pivo ali pa bandidos ice
Včeraj sem pa pila malince! To je pa tudi nekaj boljšega
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
deborah napisal/-a:ve kera kaj je to sambuca? menda je ful dobr, js pa nevem kaj je to in kje se dobi in kašen okus ima.
men ni dobr.. tko mentolast.. tko nekak kt bi piu šnops pa meu u ustih airwawes žvečilne
drgač sm se pa zdej spomnla na najbolšo zadevco : B52 mmmmmmmmmmmmmm
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
najboljši je domač štajerski borovničevec!!pa kak kozarček dobrega rumenega muškata...mmm...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
densy napisal/-a:deborah napisal/-a:ve kera kaj je to sambuca? menda je ful dobr, js pa nevem kaj je to in kje se dobi in kašen okus ima.
men ni dobr.. tko mentolast.. tko nekak kt bi piu šnops pa meu u ustih airwawes žvečilne
drgač sm se pa zdej spomnla na najbolšo zadevco : B52 mmmmmmmmmmmmmm
meni tudi ni všeč! Smo jo probali na maturancu ampak ima okus kot neke vrste bronhiji! Edino zanimivo je da se jo da prižgat in spiti na več načinov (okrog 6 jih je- so nam vodič predstavili na maturancu)
B52 je pa veliiik boljš ja
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]