Ali vaš partner kuha?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 121 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Lejla86 napisal/-a:Jst sem ponavad tista, ki je glavni kuhar, on je pa pomočnik (kar pomeni, da ko nareže vse, kar mu naročim, zbeži v dnevno ).
Tudi pri nas je nekako tako
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
Moj tudi kuha. Sicer doma ni kuhal kaj dosti, tako da se marsičesa še uči in zato nima 'feelinga', ki ti ga prinesejo izkušnje (da bi slišal, kdaj zrezkom zmanjkuje tekočine etc), ampak sicer se pa zelo potrudi in nači vsega, kar mu pokažem, samo napisano mu moram še dati, ker se hitro zmede. Skratka, ker meni večinom zmanjkuje časa, kuha zelo pogosto on in se nimam kaj pritoževati. Najraje pa res kuhava skupaj, da on reže, jaz mečem v lonec. Kuhinja je vsekakor eden najinih najljubših prostorov.
Sicer pa super peče. Za testo mesit ima super občutek (to meni manjka), tako da razni piškoti, kolači, pite, to vse zmaga. Če se zvečer sprdnem, da bi sladko, dobim marmorni kolač.
Sicer pa super peče. Za testo mesit ima super občutek (to meni manjka), tako da razni piškoti, kolači, pite, to vse zmaga. Če se zvečer sprdnem, da bi sladko, dobim marmorni kolač.
-
Elle_woods - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2009
Moj kuha tok dobr, da se mi zdi da jaz ne znam nič (več) okusnega skuhat
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Moj kar rad kuha, velikokrat se zgodi, da doma skuha kosilo...
Meni pa redko kaj skuha, ponavadi skupaj kuhava, ampak sem jaz "ta glavna" haha zato ker pri njem vse jedi vsebujejo al kislo smetano ali tuno ali pelate (mogoče še majonezo) , ki pa je meni bljak
Meni pa redko kaj skuha, ponavadi skupaj kuhava, ampak sem jaz "ta glavna" haha zato ker pri njem vse jedi vsebujejo al kislo smetano ali tuno ali pelate (mogoče še majonezo) , ki pa je meni bljak
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Mimi_M napisal/-a:ja, men tud med vikendi zmer zajtrk pripravi, ker ponavadi vstanem za njim in potem me čaka, da skupaj pojeva ali pa on poje prej, potem pa še men vse naštima, hehe
pol obe veva kako je fajn ko se zbudiš še celi jutranji, na mizi pa te čaka topli obrok in ti zanj nisi rabil niti s prstom migniti
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^ wauu kok je enim fajn.
upam, d bo tud pr men tko nekega dne.
mi2 sva šele začela, poznava se pa že precej dolg,
ampak še ne vem kako kuha, vem pa d se mu ne da čakat tm pr štedilniku d se neki skuha... ne vem, bomo vidl
mi je pa full fajn, če par skupi kuha, zna bit zanimiv.
upam, d bo tud pr men tko nekega dne.
mi2 sva šele začela, poznava se pa že precej dolg,
ampak še ne vem kako kuha, vem pa d se mu ne da čakat tm pr štedilniku d se neki skuha... ne vem, bomo vidl
mi je pa full fajn, če par skupi kuha, zna bit zanimiv.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- Black Kitty
Ko sva bila na morju in ko sva živela skupaj, je večinoma on kuhal ali pa sva skupaj. Zelo dobr kuha . Mu že nekaj časa obljubjam, da mu bom naredila pravo pojedino, ampak še ni prišlo do uresničitve.
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Kdaj pa kdaj on skuha kaj. Drugače mi pa vedno pomaga, ko jaz kuham. Je pridn
Prvi neprebran prispevek • 121 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov