Čaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Naty - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: R`dam
V bistvu sploh ne kompliciram glede okusov.
Največ spijem kamilice, potem pa meto, meliso, bezeg (vse iz domačega vrta), lipo (iz sosedovega drevesa), pljučnik, žajbelj in materino dušico uporabljam v zdravstvene namene, pa še kaj bi se našlo od zdravilnih zelišč. Pa uvin čaj ob vnetjih mehurja.
Kadar sem bolna si sladkam z medom, drugače s sladkorjem, ni pa nujno.
Rada imam tudi sadne, najraje divjo češnjo, jagodo z vanilijo, hruško, jabolko s cimetom.
Največ spijem kamilice, potem pa meto, meliso, bezeg (vse iz domačega vrta), lipo (iz sosedovega drevesa), pljučnik, žajbelj in materino dušico uporabljam v zdravstvene namene, pa še kaj bi se našlo od zdravilnih zelišč. Pa uvin čaj ob vnetjih mehurja.
Kadar sem bolna si sladkam z medom, drugače s sladkorjem, ni pa nujno.
Rada imam tudi sadne, najraje divjo češnjo, jagodo z vanilijo, hruško, jabolko s cimetom.
"Ni dovolj, da imamo odprte oči, potrebno je imeti tudi odprto srce."
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Bageera, a ta mogoče predolg časa pustila une lističe ntr v vodi? .. K mi mamo tut neki od tam, pa je kul, če ne pustiš unga, predolgo notr .. Če ne se pa preveč okusa prenese pa rata mal čudn .
Drgač pa malaga je men toooktok dobra.
Drgač pa malaga je men toooktok dobra.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
rooibos vanilija
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
SkY-MaN napisal/-a:a drzi da zeleni caj pospesuje presnovo in pomaga pri hujsanju?
Ja nej bi ja. Nej bi tut pomagal pri odpravljanju celulita ( seveda vemo kaj je treba tut zraven delat. ).
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
*Marshy* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: KrAiNsTeRdAm
Jz obožujem čaje .....zdaj mam doma rdečega (ta naj bi bil najboljši za odpravljanje celulita), pa dve vrsti zelenega čaja pa rooibos čaj......samo tisti čaji v vrečkah mi pa niso všeč....sploh nimajo tistega pravega okusa....
Nič ni tako močno kot sanje, kako ustvarjati prihodnost.
-
cokolada - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
mi mamo pa tisti elekrtični vrček za čaj in ga naredimo tut po trikrat, štirkrat na dan. obvezno zjutraj in zvečer in še kdaj vmes. oči naredi tak blagi zeleni čaj brez vsega in potem ga spijem ko pač pridem mimo (ker v tem vrčku ostane ful dolgo časa topel). najbolj mi pa paše zjutraj in preden grem spat.
drugač mam pa ful rada črni čaj od twiningsa okus vanilije. ga pijem z mlekom. zadnjič sem pa odkrila od cedevite sadni čaj, okus pina colada. ful mi je dober!
zdej ko se učim mam tut od tekane brain power zeliščni čaj... sej ne mislim da kej pomaga ampak vsaj psihično me mal bl prprav
drugač mam pa ful rada črni čaj od twiningsa okus vanilije. ga pijem z mlekom. zadnjič sem pa odkrila od cedevite sadni čaj, okus pina colada. ful mi je dober!
zdej ko se učim mam tut od tekane brain power zeliščni čaj... sej ne mislim da kej pomaga ampak vsaj psihično me mal bl prprav
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov