Čaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Ful rada pijem čajčke...Najraje imam okus jabolka-cimet, nato pa še okus divje čenje in kamilice z medom....
-
plankyca - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2005
- Kraj: Moravče
ce ga pijem v baru pol obvezno zmer pijem metin caj drgac pa popijem prakticno kergakol razen zelenga pa crnga. cez zimo popijem drgac res velik caja. ponavad mu zmer dodam limono med dodam pa samo doma ker mamo domacga in mi un k se ga dobi po barih ni usec sladkorja pa ne maram dajat v caj.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Danes sm pila enga dobrga - jagoda&kivi, pa je mel okus k gozdne jagode -> njami ..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- maria18
- Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2005
- Kraj: kranj
najboljs mi je crni caj z mlekom res je dober!al pa teli sadni caji ki so ful dragi ki se kupijo samo tam kjer imajo sam za caje trgovino!tam sem kupila tudi zeleni caj ampak ga nikoli vec ne bom pa nej bo se tako zdravilen!!!mi je ful zanic!!
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Ja sam če piješ zeleni čaj morš pazt da zravn popiješ še dost vode,ker ta čaj odvaja vodo iz telesa tko k npr. kava.No tko sm jst slišala
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Moj najljubsi je pa Twinings Voyage. Njami. Zdej si ga bom sla prou narest
-
biscuit - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Jaz spijem zelo veliko čaja. Na dan najmanj štiri velike skodelice. Za zajtrk obvezno kakšnega zelenega (brez dodanih okusov in seveda brez sladkorja...),
nato dopoldan še eno skodelico zelenega čaja.
Po kosilu pa rdeči ali beli čaj.
Vsi ti čaji so iz trgovine Cha, ker imajo najboljše in največjo izbiro.
Zvečer pa kakšnega sadnega ali meto.
Pa ni važno kateri letni čas je, jaz rabim svoje čaje, kot drugi svojo kavico. Te namreč jaz sploh ne pijem.
Da čaj ni preveč grenki, moraš pazit, kako dolgo ga pustiš v vodi in kateri preliv ti najbolj ugaja po okusu...
nato dopoldan še eno skodelico zelenega čaja.
Po kosilu pa rdeči ali beli čaj.
Vsi ti čaji so iz trgovine Cha, ker imajo najboljše in največjo izbiro.
Zvečer pa kakšnega sadnega ali meto.
Pa ni važno kateri letni čas je, jaz rabim svoje čaje, kot drugi svojo kavico. Te namreč jaz sploh ne pijem.
Da čaj ni preveč grenki, moraš pazit, kako dolgo ga pustiš v vodi in kateri preliv ti najbolj ugaja po okusu...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov