Čaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Jst mam ful rada čajčke, najrajš mam pa vse od Teekane..mmm kok so mi dobri. Doma jih mamo celo zalogo pa tok hitr grejo!
Najrajš mam Multivitamin (Teekane) z medom in cedevito, od zelenga čaja pa samo tistga z limono.
Ne prenesem pa okusa jagoda-vanilija al pa gozdnih sadežev
Najrajš mam Multivitamin (Teekane) z medom in cedevito, od zelenga čaja pa samo tistga z limono.
Ne prenesem pa okusa jagoda-vanilija al pa gozdnih sadežev
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
Čaaj je dobr
jst mam radu use čaje...p z mlekom...če paše...p z velik sladkorčka
jst mam radu use čaje...p z mlekom...če paše...p z velik sladkorčka
umiram.</3
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
krfjolca napisal/-a:SIEENA napisal/-a:Jst pa zdej pijem en ajurvedski čaj al neki podobnga in je prov mal pekoč...ampak dobr
Sem ga mislila kupit, pa ga bom naslednjič, ker mi je prejšnjič dinarčkov zmanjksalo. Po čem pa ima okus??
več različnih ajurvedskih čajev je. moj ma notri koriander, cvetoce vrtnice...
- ledena čajka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
mmmmm...
jst obožujem čaj z okusom divje češnje pa breskve. ga pijem vsak večer
jst obožujem čaj z okusom divje češnje pa breskve. ga pijem vsak večer
-
Refluxe - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 11. 2005
Angel girl napisal/-a:Čajčki so zakon, sploh v takih dnevih kot se zdele bližajo. Teekane so mi res super, tisti Sweet dreams s sivko je hud k strela. Drugač mam pa rada več al manj kar vse okuse, od metke, do sadnih, vanilijevih ipd. Pijem jih brez cukra, včas dodam med in cedevito-to je izumla moja sestra.Pravih čajov načeloma ne pijem, nekak jih ne obožujem najbolj.
jast tudi ne, sam sem pa ke pase kasn cajcek, sicer ne grenak ker se mi pol zelodec obraca. najrajs mam hibiskus in kamilce, slednje predvsem ko se trezvam.
I can forgive and I’m not ashamed to be the person that I am today
-
irresistible - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2005
Mmm..čaj, nekaj najboljšega. Meni osebno so najboljši; pomaranča, češnja, breskev in kamilice. Vse, razen kamilic, si sladkam z medom. Pravega čaja pa ne maram.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Jaz imam tudi zelo, zelo rada čajčke.
Največkrat si doma skuham kamiličnega, fajn posladkanega, ali pa šipokovega, zvečer pred spanjem rooibos (baje, da pomirja ), zdaj, ko je bolj mrzlo pa od Teekanne Winter time, ki tak lepo diši ... po cimetu, jabolkah ... mnjamii ...
Doma ga pijem za zajtrk, ali pa zvečer, pa tudi v lokalih velikooo.
Zunaj najraje pijem črnega z okusom vanilije; brez mleka. Ta je še dober ...
Največkrat si doma skuham kamiličnega, fajn posladkanega, ali pa šipokovega, zvečer pred spanjem rooibos (baje, da pomirja ), zdaj, ko je bolj mrzlo pa od Teekanne Winter time, ki tak lepo diši ... po cimetu, jabolkah ... mnjamii ...
Doma ga pijem za zajtrk, ali pa zvečer, pa tudi v lokalih velikooo.
Zunaj najraje pijem črnega z okusom vanilije; brez mleka. Ta je še dober ...
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
jst mam pa ful rada čist naravne čajčke iz raznih zelič in podobnega...se da ful dobit v naravi...mam eno knjigo tok da sm tud sama že nek nabirala pa mešanco nardila pa kr kul pride!
drugač mam pa rada kakšen pravi čaj malibu al pa vanilijo,kokos,rooibos, pa babičin vrt,rdečo pomarančo...pa kakšen s cimetom še...
drugač mam pa rada kakšen pravi čaj malibu al pa vanilijo,kokos,rooibos, pa babičin vrt,rdečo pomarančo...pa kakšen s cimetom še...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov