Čaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 368 prispevkov
• Stran 24 od 25
•
Prejšnja
1 ... 21, 22, 23, 24, 25
Naslednja
-
*cukrr* - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 1. 2012
Huh... najraje mam zelen čaj..pa ga lepo sladkam z medom. njami!
Drugače pa vsak dan bi rekla kar ene pol litra vse skupaj haha poznam pa metin čaj k se pije z mlekom... ni slaba kombinacija morm rečt. Drugače ga pa najraje pijem doma ali pa si ga naročim tudi v kakšnem lokalu..predvsem pozimi je fajn
Drugače pa vsak dan bi rekla kar ene pol litra vse skupaj haha poznam pa metin čaj k se pije z mlekom... ni slaba kombinacija morm rečt. Drugače ga pa najraje pijem doma ali pa si ga naročim tudi v kakšnem lokalu..predvsem pozimi je fajn
Tu es dans toutes mes pensées.*
-
Nincha II - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem zadnjič probala čaj od Lanenih semen.
Kupiš navadna lanena semena ali pa tista, ki so zapakirana prav za pripravo čaja (okus in kvaliteta sta enaka). V glavnem - eno žlico lanenih semen streseš v vrelo vodo in na tihem ognju pustimo vreti 10 minut. Potem pustimo nekaj minut, da se ohladi... in evo - čaj je fantastičen in izjemnega okusa. Da o zdravilnih učinkih niti ne govorim.
Kupiš navadna lanena semena ali pa tista, ki so zapakirana prav za pripravo čaja (okus in kvaliteta sta enaka). V glavnem - eno žlico lanenih semen streseš v vrelo vodo in na tihem ognju pustimo vreti 10 minut. Potem pustimo nekaj minut, da se ohladi... in evo - čaj je fantastičen in izjemnega okusa. Da o zdravilnih učinkih niti ne govorim.
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
^^malo lažje si šla na veliko potrebo...jaki zdravilni učinki,razen če te ne muči zaprtost seveda
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
^ Kar pivo, ja
Sicer pa trenutno pridno praznim zalogo tegale:
Mam pa še enga zelenega, ampak prej vrečko kako minuto namakam v drugi skodelici vrele vode, šele potem ga dam v svojo. Če ne mi je ogabno grenak
Sicer pa trenutno pridno praznim zalogo tegale:
Mam pa še enga zelenega, ampak prej vrečko kako minuto namakam v drugi skodelici vrele vode, šele potem ga dam v svojo. Če ne mi je ogabno grenak
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Zeleni čaj nej bi prelila z vodo k ma 70 stopinj. Js sm tut prej vrečke tlačla u vrelo vodo in se čudla zakaj je tok grenek čaj, odkar pa vodo mal prej odstavm pa prelijm čaj je pa bolš. Pa najboljš je, če vrečko pustim u vodi sam 2min
Live. Love. Surf.
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
^^če hočeš da te zeleni čaj poživi morš vrečko pustit ~2min (kok vroča je voda nima veze),če pa dlje časa pustiš ma pa grenak okus in posledično tud drugačne učinke-nič poživljajočega uglavnem...
Prvi neprebran prispevek • 368 prispevkov
• Stran 24 od 25
•
Prejšnja
1 ... 21, 22, 23, 24, 25
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov