Čaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
saarah napisal/-a:Mmmm polly kje si kupla ta ayuverdski čaj z ingverjem?
V trgovini kjer prov prodajajo čaje: natančno na Bledu v čajnici Jasmin. Majo ga pa po vseh čajnicah v Slo. V LJ mas v stari Lj čajnico CHA, pa ena je še v City-ju, ... tam ga ziher morjo met.
Včeraj sem kupla zeleni čaj - jagoda in nam zdej cela kuhinja po njemu diši.

- Marilyn 777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2005
- Kraj: povsod malo...
saarah napisal/-a:Mmmm polly kje si kupla ta ayuverdski čaj z ingverjem?
ta čaj imajo tudi v Mullerju ali maxiju... YOGI TEE sweet chai... meni je perfect

...if it hurts, it's probably worth it...
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Zeleni čaj - jagoda
Je pa ta z aroma jagode brez kofeina in ga lahko piješ zvečer pred spanjem.

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Uh, jz sem pa zadnjič probala tale rooibos(rdeči čaj), pa mi ni bil..ne vem, ne paše mi ta okussomebody napisal/-a:jst pa ponavad zutri pijem zelen čaj al pa rdeč mi je tud ful dobr

- Black Kitty
Čaja spijem velik, zjutraj ko vstanem pravi čaj z mlekom+med in če sem mogoče utrujena, še popoldne enega, zvečer pa vsake toliko navadnega. Sem nehala kavo piti in sem nadomestila s pravim čajem.
Drugač imam najraje čaje od Twinningsa in trenutno imam šest različnih čajev od njega in štiri druge.
Drugač imam najraje čaje od Twinningsa in trenutno imam šest različnih čajev od njega in štiri druge.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
jez čaja nikol ne pijem, razn če zbolim in mam ne vem 40 vročine al pa kej podobnega, drugač pa nikol. aja poleti mogoče mrzlega, nesladkanega.
sem bolj za kavico
sem bolj za kavico

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
skooos caj pijem, tut poleti
trenutno sm pa se prehlajena, in mi je glih zmanjkalo cajev, sem mela 7 razlicnih, zdej sm si pa kupla enga za imunski sistem (od iste znamke ki ma tut Brain power caj - men je ful dober
), sipkov caj, multivitaminski pa enga BIO za moc
(vsi so mi disali, kar je glavni razlog da kupim caj, ne njegovo ime
)
ful rada mam tiste winter moments, ki ma aromo ruma noter...pa razne caje s cimetom in pomarancami in jabolkami..pac te bozicne forice za pozimi...drugac pa hibiskus, pa vsi sadni caji...njami njami
notr si dam pa cedevito pa med oz. sladkor.
pravi caj mam pa ful rada zelene caje z aromo, in jih pijem z mlekom in sladkorjem. pa tiste lodnonske mam tut ful rada earl grey pa tiste...njami.
obozujem caje

ful rada mam tiste winter moments, ki ma aromo ruma noter...pa razne caje s cimetom in pomarancami in jabolkami..pac te bozicne forice za pozimi...drugac pa hibiskus, pa vsi sadni caji...njami njami

pravi caj mam pa ful rada zelene caje z aromo, in jih pijem z mlekom in sladkorjem. pa tiste lodnonske mam tut ful rada earl grey pa tiste...njami.
obozujem caje

-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Jst tut obozujem caje. Najljubsi so mi Teekane, k s tistimi pravimi iz cajnic mi je prevec dela in mam tisto pol po celi kuhni. Najboljsi mi je Teekane Granny's finest pa sweet dreams. Ta drugi je veckrat zvecer na sporedu.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
Blair - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Jst čaja popijem v enormnih količinah.. najrajš mam zeleni čaj pa metinga, mi je pa všeč tud tist k je z jabolkom in cimetom (tak božični, sam se ne spomnim točno znamke).
Najbolj nagnusni so mi pa zdravilni čaji npr. jst morm dostkrat zarad vnetij pit ursi čaj in je bljeeeh
Najbolj nagnusni so mi pa zdravilni čaji npr. jst morm dostkrat zarad vnetij pit ursi čaj in je bljeeeh

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov