Čaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
največkrat pijem metinga kr mi je ušeč tist svež okuš (za protiutež kavi ), včasih pa kakega sadnega, če je izvirna mešanca al pa kej drugačnega (kaka divja češnja recimo, pa uni namešani iz več okusov)
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
-
.::barby::. - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2007
men je najbolš planinski z velik limone , pa sadni (kakšna jagoda predvsem). všeč mi je pa tud metin...predvem zared svežine, pa tud okus mi je všeč.
Our greatest glory is not in never failing, but in rising up every time we fail. (Ralph Waldo Emerson)
- franc kramberger
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2007
densy napisal/-a:kakšn je pa beli čaj.. prvič slišm..
jst skos črne pa zelene pijem.
Beli čaj je narejen iz mladih popkov, listov rastline Camellia sinensis pravzaprav so vsi čaji narejeni iz te rastline. Listi so poparjeni ali popraženi da se zaustavi oksidacija nato se jih posuši. Beli čaj zato ohrani velike kocentracije kateinov ki so prisotni v svežih čajnih listih. Popki čajne rastline so lahko tudi zaščiteni pred soncem da se prepreči proizvodnja klorofila. Beli čaj je specialiteta Kitajske province Fujian.
Opis ostalih vrst čajev se lahko najde [<a href="http://www.cajnica.com/caj/Vrste_caja.html" title="Vrste čaja">tukaj</a>]
-
°tanchyka° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2006
js pa spijm ene 3skodelce zelenga čaja z mlekom na dan.. mnjami
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
MIGRENA napisal/-a:Jest se spet trudim pit zeleni čaj pa mi nekak ne gre
Bljek, meni je tud zanič.
Sem zadnjič kupila takega z okusom vanilije, misleč, da mi bo ta bolj pasal, pa je isti kot vsi ostali.
Trenutno mi pa ful paše črni Earl Grey čaj, z malo sladkorja... njami, zjutraj, ko pridem v službo, ful paše.
- wantyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
jst sm pač nora na čaje:) seveda na prave čaje in jih pijem z mlekom....trenutno mi je najljubši čaj Irish green, zjutraj pa mi je že prišlo v navado in ponavadi pijem English breakfast.... drgač mi ej pa tut všeč twiningsov črni čaj z aromo vanilije.... ali pa uni s kakavom, vanilijo in kokosom.... drgač pa Earl Grey Royal je tut dober....ma polno jih je....
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mi mamo kr zalogo razlicnih doma. Darjeeling pa Earl Grey od bl klasicnih, js mam pa rada Twinings vanilijo, 4 red fruits al pa voyage, pol mamo pa se iz cajnice ksne, usakic ksnga novga, pa ceu kup sadnih. Odvisniki, kaj cmo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov