Čaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz pa pravi čaj in sadmi čaj pijem brez vsega...le včasih dam mleko notr...obvezno brez sladkorja...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Jst mam pa zdej doma Teekane Fruit love (jagoda, malina, vanilija) in Nanni - Črni ribez. Oba sta full dobra. Me pa zanima kak je un črni čaj Vanilija, sm ga gledala, pa nism upala kupit. Pa Pina colada od Cedevite? Ste že probale?
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Jst sm si učeri naštimala ene 3 deci zelenega čaja (2 vrečki) ... brez vsega ... toook zanič, da ne vem če ga bom še kdaj probala
Ok, s cukrom oz. medom mogoče ... ampak brez vsega pa sigurn ne
Ok, s cukrom oz. medom mogoče ... ampak brez vsega pa sigurn ne
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
jst mam trenutno obdobje, ko spet spijem lepo eno šalčko zelenga čaja na dan (zato, da kavo spijem sam zjutri in ne pol še večkrat ), pa brez dodatkov. samo predolgo se ga ne sme pustit not, ker potem dobi en tak neprijeten priokus. 5 minut je že skor preveč. mi je pa super al zeleni z okusom mete al pa vanilije, pa kaka breskvica tut ni švoh.
...just breathe...
- chocolate
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2007
večina jih pije zelenga z mlekom...
aja pa eni dajejo u zeleni čaj še med.... men je najbol sam z mlekom (tut brez sladkorja)
aja glede okusa pa: zeleni čaj se more 'namakat' 2-3minute - nič več... če je dl u vodi potem dobi un grenk okus k pa ni dobr....
aja pa eni dajejo u zeleni čaj še med.... men je najbol sam z mlekom (tut brez sladkorja)
aja glede okusa pa: zeleni čaj se more 'namakat' 2-3minute - nič več... če je dl u vodi potem dobi un grenk okus k pa ni dobr....
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Nutella, črni čaj vanilija je men fuul dober. Sam ne vem od kere znamke sem ga pila.
Drgač pa črni čaj Irish cream od Tekanne je tut kul.
Jaz mam pa doma čaje iz čajnice. Mam pa celo zbirko:
- beli čaj Pai mu tan
- črni: vanilija, cimet, pa se mi zdi, da še neki
- zeleni: zelena pina colada, jasmin, jagoda (sam ta mi ni všeč), malaga, ...
Tea addict.
Zelenega, črnega pa belega pijem z mlekom. Pa ta beli čaj mi je res fulful dober.
Zadnje dni si edino k zelenemu dodajam med, ker sm mal prehlajena pa je grlo mal bogo.
Drgač pa črni čaj Irish cream od Tekanne je tut kul.
Jaz mam pa doma čaje iz čajnice. Mam pa celo zbirko:
- beli čaj Pai mu tan
- črni: vanilija, cimet, pa se mi zdi, da še neki
- zeleni: zelena pina colada, jasmin, jagoda (sam ta mi ni všeč), malaga, ...
Tea addict.
Zelenega, črnega pa belega pijem z mlekom. Pa ta beli čaj mi je res fulful dober.
Zadnje dni si edino k zelenemu dodajam med, ker sm mal prehlajena pa je grlo mal bogo.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov