Čaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
someone - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 6. 2005
- Kraj: Trbovlje
tud jaz sem obsedena s čaji, je pa odvisno od razpoloženja kaj mi zapaše, trenutno zeleni z meto(twinings), in pa Popoln dan (1001cvet), iz čajnice je odličen zeleni s pina colado z dodatkom mleka. Od črnih mi je super kokos in vanilija(twinings)in karamelino iz čajnice. Pred spanjem pa tekane good night s sivko. Ostanejo še sadni in zeliščni vendar teh je pa preveč za razlagat .Super izbiro sadnih imajo drugače v Avstriji. Drugače pa v zeliščne včasih dodam med, drugače pa rjavi sladkor.
ps:zdajle si grem pa po zelenega z meto
ps:zdajle si grem pa po zelenega z meto
-
*TIHANA* - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
čaji
kupujem jih k obsedena, trenutno mam najraj od Pine Colade okus (dobi se ga v DM, firma je Cedevita).
pijem še pravi črni čaj z aromo vanilje, zeleni čaj z aromo limone, sadne čaje vseh vrst...
ko grem vn, ponavad pijm kofe (čez dan ane) zvečer pa tud kdaj čaj, why not.
z mlekom mi pa ne potegne najbolj...
in zadnje čase sem se navadila na tri vrečke sladkorja, medtem ko sem prej pila vse nesladkano.. hudič, morm se odvadit
kupujem jih k obsedena, trenutno mam najraj od Pine Colade okus (dobi se ga v DM, firma je Cedevita).
pijem še pravi črni čaj z aromo vanilje, zeleni čaj z aromo limone, sadne čaje vseh vrst...
ko grem vn, ponavad pijm kofe (čez dan ane) zvečer pa tud kdaj čaj, why not.
z mlekom mi pa ne potegne najbolj...
in zadnje čase sem se navadila na tri vrečke sladkorja, medtem ko sem prej pila vse nesladkano.. hudič, morm se odvadit
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
*TIHANA* napisal/-a:in zadnje čase sem se navadila na tri vrečke sladkorja, medtem ko sem prej pila vse nesladkano.. hudič, morm se odvadit
Jaz tudi! Ful časa sem pila vse nesladkano, kao za bolj zdravo življenje, pa še za kakšen gram manj.. Zdaj pa spet vse ful sladkam. Pa pol še limonco zraven.. mmm.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Jaz ne pijem kave, zato spijem toliko več čajev.
Rada mam zelene in črne čaje, najraje jih pijem z mlekom.
Od navadnih čajev mam rada z okusom banane, kamilice, lipe, jagode (nemaram borovnice in gozdnih sadežev in tega ). Čeprav večinoma pijem samo zeleni ali črni čaj.
Rada mam zelene in črne čaje, najraje jih pijem z mlekom.
Od navadnih čajev mam rada z okusom banane, kamilice, lipe, jagode (nemaram borovnice in gozdnih sadežev in tega ). Čeprav večinoma pijem samo zeleni ali črni čaj.
I laugh at gilded butterflies.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Tudi jaz sem se navadila na to, da vsako jutro pijem čaj. Najraje mam kakšne sadne čaje - trenutno mam doma Teekane pomaranča in jabolko , všeč pa mi je tudi kamilični, lipov, metin, zeleni (z mlekom), planinski... ne preveč sladkan in z limono ali pa včasih namesto limone dodam malo belega ali rdečega vina, z rumom mi pa ni preveč dober.
-
FunnyBunny - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2007
- Kraj: Bunnyland
Ja, zadnje čase so čajčki ful in...meni je zelo všeč cel obred pitja čaja, kako doziraš čajne listke, pa preliješ, pa počakaš, ga vonjaš...fino, mmmmmm... Trenutno sta mi zelo všeč wellness čaj Energija in pa karamelni...oba iz Cha. V čaje si ne dajem nič, ker mi je všeč razpoznavati arome, kot so same po sebi in ne zakamuflirane s sladkorčki, medom, mlekom...
Life is funny 4 a bunny!
- tmalaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
Zelen čaj z mlekom.. mnjamii
Drugače sm se pred kratkim navadla na Pu-erh, k je tud ful zdrav (na začetku mi ni bil všeč), dobr mi je pa tud metin čaj
Drugače sm se pred kratkim navadla na Pu-erh, k je tud ful zdrav (na začetku mi ni bil všeč), dobr mi je pa tud metin čaj
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
gozdni sadeži,jagoda in vanilija
...itak mi vse diši po tebi...
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
meta, pa un pravi črni čaj z okusom vanilije (pijem ga z mlekom in žličko sladkorja namesto kave). pa še kamilco (ki mi lajša menstrualne težave,prav tako melisa).
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
danes mi je sodelavka dala eno vrečko zelenga čaja z vonjem po breskvah. sej dišal je lepo, ampak mi ni bil preveč všeč okus čaja. bom verjetno ostala kr pr sadnih čajih. te mam pa najrajši.
še eno vprašanje, a se zeleni čaj pije z mlekom? al kakšni so tisti čaji, ki jih pijejo angleži z mlekom?
še eno vprašanje, a se zeleni čaj pije z mlekom? al kakšni so tisti čaji, ki jih pijejo angleži z mlekom?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov