Čaj pijm usak dan zjutri - vedno nesladkanga in vedno al kamilce al pa lumpi čaj oz. bebe čaj Pijm ga brez kakršnihkol dodatkov, kr to zagab okus, medu pa sploh ne maram
Jaz tudi pijem vsako jutro čaj.Najrajši mam okus jagoda-vanilija,dober pa mi je tudi tropik(samo od ene firme,ki ne vem,kak se ji reče),pa marelica(tud samo od ene firme,za kero ne vem imena).Dodam pa sladkor,ko sem bolana pa še med in limono včasih
Jaz pa najraje pijem sadni čaj (vanilija-jagoda) ali pa Rooibos vanilija od podravke:-). Včasih veliko pila zelenega z medom in mlekom, vendar mi čes čas več ni odgovarjal.
smotkA napisal/-a:Čaje pijem kdaj pa kdaj, če sm bolna, al pa če mi reeees zasede, drugač sem pa bolj ljubitelj kave.
Jest sem tut veliko večji ljubitelj kave edin ta zeleni čaj se neki matram pit lih zato, ker je zdrav pa ga pol rajš kr hladnega spijem. Kava mi je pa res uno UŽITEK
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
obožujem zeleni čaj!!!
kupujem jih v čajnici, najraje imam aromatizirane. najljubši je pa green hooper.
pijem ga pa kar v potokih. ponavadi z rjavim sladkorjem in limono. je bolš kot kava, vsaj zame.
Slehrna zmaga pomeni zmago manj - tisto, ki je ne bomo več dobili.