Čaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- speedyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
js mam ful rada zelen caj, pa mal mlekca not...ni bolsega...kak mesec nazaj sm ga ful pila, in res je, mal shujsas...za poskusit. sam js sm ga pila enih dvakrat na dan, pac nardis en tak turnus. sam pretiravat tut ni fino. najbol pa je smesn, da ti ker rece kako, lahko to pijes. res je, sam navadit se mors okusa pravih cajev...so bozanski 

moy hobi wsakdan
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jz pijem zeleni čaj,Rooibos vanilija, pa dost čajev grem kupit v čajnico (ena je tud v City Parku)
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
-
beyonce_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
Mmm...čaji. Užitek mi jih je že kupovat u Cha Cha.Joo,tko lpo diši tm..Takoj bi delala v tisti trgovini. Drgač trenutno mam doma mango čaj,ampk je že mal prevroče za čajčkat 

Moč je zmožnost,da z golimi rokami razlomiš celo tablico čokolade...in potem poješ le en košček. HaVe A NiCe DaY**
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest sem pa zdej začela pit zeleni čaj tko približno pol litra na dan. Sicer mi je zanič in v bistvu sploh ne maram čajev, ampak ga pijem bolj iz zdravstvenih razlogov oz. pač zato, da te mal spuca pa itak vsi trobijo, da je zdrav. Pijem ga pa brez vsega in hladnega.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Men je zeleni čaj ful dobr in to brez vsega. Najboljši mi je pa Jasminov čaj, tisti v kitajski restavraciji.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Zeleni čaj brez medu, sladkorja in takih nemarnih stvari
ne no, sam medu res ne prenesem, vem daj zdrou
sm ga enkrat probala pa fujj...
Dostkrat pa tut črnga - earl grey z mlekom in cimetom - NESLADKAN... ker neki najslabšga mi je pa da je pravi čaj sladkan.

Dostkrat pa tut črnga - earl grey z mlekom in cimetom - NESLADKAN... ker neki najslabšga mi je pa da je pravi čaj sladkan.
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
densy napisal/-a:Dostkrat pa tut črnga - earl grey z mlekom in cimetom - NESLADKAN... ker neki najslabšga mi je pa da je pravi čaj sladkan.
Sam ni s tem nič narobe, veš. V državah iz katerih izvira pravi in črni čaj ga pijejo tko sladkanga, da ti je slabo.

Če se gre pa za hujšanje je pa druga stvar.

Waiting in the queue oh whoopee doo
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
steLLcy napisal/-a:densy napisal/-a:Dostkrat pa tut črnga - earl grey z mlekom in cimetom - NESLADKAN... ker neki najslabšga mi je pa da je pravi čaj sladkan.
Sam ni s tem nič narobe, veš. V državah iz katerih izvira pravi in črni čaj ga pijejo tko sladkanga, da ti je slabo.
Če se gre pa za hujšanje je pa druga stvar.
Ne tuki ni nč hujšanja, sam res zanč mi je. Enkat mi je ena frendica dala sladkor not, kao je misnla da se ga men ne da

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov