Čaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 368 prispevkov
• Stran 23 od 25
•
Prejšnja
1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
Naslednja
- suomi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2010
Kokr sem jaz zasledila naj ne bi zeleneg čaja pil z mlekom niti z limono. Naj bi se pil samostojno. Ja bel čaj ima ogromno antioksidantov, tudi jaz ga občasno pijem. Men je pa roiboos dobr.
Drugače pa priisegam na vse zeliščne čaje, ki jih sama naberem in posušim. pred kratkim me je kolegica navdušila nad tem turškim žajbljevim čajam.
http://www.favoritecook.com/adacayi
Kok je pa to dobr! Imam žajbelj iz Turčije, take naš ki raste na vrtu ima drugačen okus, ampak za prvo silo tudi bo
Drugače pa priisegam na vse zeliščne čaje, ki jih sama naberem in posušim. pred kratkim me je kolegica navdušila nad tem turškim žajbljevim čajam.
http://www.favoritecook.com/adacayi
Kok je pa to dobr! Imam žajbelj iz Turčije, take naš ki raste na vrtu ima drugačen okus, ampak za prvo silo tudi bo
- suomi
- Sramežljivka
kaj pa vem kvaliteten zelen čaj, ki ga pustiš 2-3 minute v vodi 80C , naj ne bi bil grenak. Problem je če ga pustiš predolgo, pol ga je pa res težko spit Sam tkole na hitro namočen naj bi poživljal, če pustiš dalj pa pomiril. Kaj pa vem. Vsak naj pije po svoje ane Aja pa tale Mate čaj promovirajo na veliko, da zavira apetit. Sam je pa res zanič za pit pa še ful kofeina (teina) ima notr.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Moj nov najlubsi zeleni caj je pa thé du hammam iz Palais des thés, mmmm
Live. Love. Surf.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
iz Londona sem privlekla zeleni čaj z jasminom, ko ga zmanjka, me pa že čakata:
- zeleni čaj z agrumi
- zeleni čaj z okusom kutine in opuncije
- zeleni čaj z agrumi
- zeleni čaj z okusom kutine in opuncije
Ko zunaj mraz je in veter veje, po sprehajanju viski me ogreje.
- suomi
- Sramežljivka
Jaz skos čaj pijem, pozimi toplega ali hladnega, poleti pa ga skuham in ohladim. Nikol ne sladkam. Pijem vsak dan kaj drugega, večinoma zeliščne z vrta, pa kak zeleni in rooibos. Danes imam žajbljev čaj
Pijem seveda tudi sokove, sveže stisnjene ali pa doma narjene sirupe (bezeg, črni ribez, malina, aronija,...)
Pijem seveda tudi sokove, sveže stisnjene ali pa doma narjene sirupe (bezeg, črni ribez, malina, aronija,...)
- Kaja2737
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2010
- Kraj: Slovenj Gradec
Jaz tudi spijem ogromne količine pravega čaja Sploh zdaj med učenjem mi zelo paše.
Zadnje čase sem o čaju pisala tudi na svojem blogu, če koga slučajno zanima:
Prijetno branje in hvala za obisk bloga!
Zadnje čase sem o čaju pisala tudi na svojem blogu, če koga slučajno zanima:
- Nekaj malega o čaju
- Negativni učinki čaja, 1. del: Kofein
- Negativni učinki čaja, 2. del: Tanin
- Čajni pirhi
Prijetno branje in hvala za obisk bloga!
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
legally blonde napisal/-a:Moj nov najlubsi zeleni caj je pa thé du hammam iz Palais des thés, mmmm
Res je dober, tudi v rooibos različici.
Spijem kar precej čaja, za žejo kak sadni ali zeliščni zvarek 1001 cvet (breskev, Antioxx, divja češnja, limona, meta), od boljših mi je zelo všeč Thee des Enfants iz Palače čajev in Wellness čaj Energija iz Čajne hiše, od črnih aromatiziranih pa prisegam na Choco Power iz Čajne hiše ter par okusov iz Palače, npr. karamela, The des Amants, The du Hammam Black Leaf.
As your lover describes you, so you are.
-
FoxyMegan - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Poleti si delam razne ledene čaje; namešam okuse jabolk, breskev ali malina/vanilja, pustim da se ohladi, sladkam, dodam led in voila... boljše kot sok
Pozimi mi pašejo bolj zeliščni, sploh če sem prehlajena ga ni čez Planinski raj od Teekanne + gozdni med, ali pa navaden planinski čaj + med... pa meta + med.
Zelenega čaja pa ne maram preveč, razen tistega s sadno aromo.
Pozimi mi pašejo bolj zeliščni, sploh če sem prehlajena ga ni čez Planinski raj od Teekanne + gozdni med, ali pa navaden planinski čaj + med... pa meta + med.
Zelenega čaja pa ne maram preveč, razen tistega s sadno aromo.
Prvi neprebran prispevek • 368 prispevkov
• Stran 23 od 25
•
Prejšnja
1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov