prijateljica napisal/-a:5)Mislim a res tolk jogurta pojeste, da bi se zaradi tistih par gramov maščob zredil...jaz vem, da se redim od sladkarij ne pa maščob no... a se vam ne zdi mal banalno, da boš pa zato ker si pojedla jogurt z 0,1 maščob in ne 3,2 shujšala.....halllloooo? plus zraven pa pojedla polno nekih aditivov, ki jih pametnjakoviči ne pišejo več z E-ji ampak z celim imenom, ker so laiki končno postali tolk osveščeni, da vsaj mal pogledajo kaj jejo! Zdej vas pa spet nategujejo, aja ja jaj...
No tok ja...pa uživite naprej, v ponudbi vseh teh jogurtov...ki je za moje pojme, eno veliko zavajanje kupcov....
s temle se morm pa res strinjat.definitivno je vse to en velik creap..v vseh teh jugurtih je malo morje zadev ki niso čist take kot se oglašuje..
sicer pa tole s hujšanjem in maščobami..ne zrediš se od jogurta ali mleka s 3,2 maščob ampak od druge redilne hrane ki jo užiješ v večjih količinah...nasploh mi je zgrešeno mnenje nekaterih ki jedo npr. vitalinea jogurt z nič maščobami, notr pa čokoladni kornfleks

skratka tud tole z boljšim zdravjem je nateg.bolj te okrepi sadje in zelenjava ker ma res ornk vitaminov ne pa en actimel jogurt na dan, poleg tega ga je pa vseskp nč, stane pa ceu premoženje.