Absint-alkoholna pijača
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ares, da v Leclercu???
Gre katera kaj pogosto tja, da pogleda ceno prosim?
Gre katera kaj pogosto tja, da pogleda ceno prosim?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
jez sm ga za birthday pila! sj je res zanič sam sej se da kej čez spit pa je kuj bolš! drugač pa zakon tale zadevca k en zamašek spiješ pa si pijan! mi ga je še mal ostal...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Firma je Urbano pleme, v Leclercu ga imajo (če je še na zalogi), vse o absinthe-u pa na strani http://www.absinthe-supreme.com/ ...
Sicer pa punce, ne pretiravat, absinthe je močen alkohol, ga je treba mešat z vodo (in s cukrom), še bolje pa je če se kocko zažge, in zalije z vodo (natančna navodila na zgoraj omenjeni strani). Če zamenjate vodo za šampanjec boste pili kot je najraje pil Ernest Hemingway ...
... ampak pazljivo, 60% alkohol, ga ni za pit kot so to počeli Barovci pred nekaj meseci!
Sicer pa punce, ne pretiravat, absinthe je močen alkohol, ga je treba mešat z vodo (in s cukrom), še bolje pa je če se kocko zažge, in zalije z vodo (natančna navodila na zgoraj omenjeni strani). Če zamenjate vodo za šampanjec boste pili kot je najraje pil Ernest Hemingway ...
... ampak pazljivo, 60% alkohol, ga ni za pit kot so to počeli Barovci pred nekaj meseci!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz sem ga pila...je bil v drugačni flaši...pa zelene barve ampak take turkizne al kake
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- majchy386*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2006
- Kraj: lj
sej drgač obstaja še črn pa rdeč absinth
-
***Phoenix*** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
Jz sm vidla da absint tud u Merkatorjih prodajajo...
No, jz sm ga tud pila (unga iz tujine ), pa mi ni bil preveč dobr, men je mel okus k po kolodontu al neki podobnga
No, jz sm ga tud pila (unga iz tujine ), pa mi ni bil preveč dobr, men je mel okus k po kolodontu al neki podobnga
- xanyax
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
ja mi smo ga tud zanč pil...ga je ena frendica prnesla sam nevem kje ga je dobila...ga pa proizvajajo na češkem; FRUKO SCHULZ, pa neka ženska je na etiketi pa take ''lepe'' zelene barve je...
no, u glavnem, pil smo ga pa tko, da smo dal u kozarec 0,3 absinta, čez radensko, pa še mal limone stisnl...pa je blo kr kul no, sam mene je vonj še zmer na ouzota(grous) spominju...
pil smo ga štirje, in to taki da ga nasploh kr ornk nesemo in vam povem da smo bli taki da adijo pamet...umiral smo od smeha...same bedarije so nam šl epo glav...noro u glavnem...priporočam [/img]
no, u glavnem, pil smo ga pa tko, da smo dal u kozarec 0,3 absinta, čez radensko, pa še mal limone stisnl...pa je blo kr kul no, sam mene je vonj še zmer na ouzota(grous) spominju...
pil smo ga štirje, in to taki da ga nasploh kr ornk nesemo in vam povem da smo bli taki da adijo pamet...umiral smo od smeha...same bedarije so nam šl epo glav...noro u glavnem...priporočam [/img]
- sonrisa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2007
ahm...jaz ga sicer nisem poskusila.
Bilo pa je tako, da je meu kolega žurko in tam so meli absint. Nato pa so skrivoma to pijačo zmešali enmu drugemu kolegu, ki sploh ne pije...
...čez nekaj min vidim kako zaripel in solzav je bil v obraz....ubošček
Bilo pa je tako, da je meu kolega žurko in tam so meli absint. Nato pa so skrivoma to pijačo zmešali enmu drugemu kolegu, ki sploh ne pije...
...čez nekaj min vidim kako zaripel in solzav je bil v obraz....ubošček
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
***Phoenix*** napisal/-a:Jz sm vidla da absint tud u Merkatorjih prodajajo...
v merkatorju?? sem pa mislila, da se ga ne da dobit tuki v Sloveniji...ker naj bi bil kao prepovedan...
Drgač sem ga probala letos v Bratislavi, pač nek frend je reku, da se splača probat in sem, sicer ne takoj je mal zažgalo, ampak ni blo neke panike, sem mislila, da bo hujše na Iosi pa si ga nisem upala probat, ker mi je deloval prehud zame, kar sem slišala takrat o njem
vem pa za eno, ki je pretiravala in je blo res krizno, da je dobila tud privide in je rabla ene 2-3 dni da je pršla k sebi
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Davorin napisal/-a:Firma je Urbano pleme, v Leclercu ga imajo (če je še na zalogi), vse o absinthe-u pa na strani http://www.absinthe-supreme.com/ ...
jz sm ga lih zanč po šihtu ufff svašta
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
rjavi je tisti prepovedani, ki vsebuje halucinogene snovi. Ta zeleni je sam močn.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]