Absint-alkoholna pijača
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Cintia napisal/-a:Seveda se ga dobi v Sloveniji, še v Intersparu ga prodajajo.
Ja, pa še kila koke je poleg, ane?
Saj sem napisala, da se pri nas dobi industrijskega, pravega pa ne, ker je prohibiran v večini držav
-
Cintia - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
Tearjerker napisal/-a:Cintia napisal/-a:Seveda se ga dobi v Sloveniji, še v Intersparu ga prodajajo.
Ja, pa še kila koke je poleg, ane?
Saj sem napisala, da se pri nas dobi industrijskega, pravega pa ne, ker je prohibiran v večini držav
No, tega pa nism vedla, se opravičujem.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Tamarra* napisal/-a:Sem jaz edina, ki prvič slišim za to pijačo?
hehe jaz tud do pred kratkim nazaj nism vedla zanj.dokler ga nis estra nekje pila pa mi o tem govorila.ma ne...sej ga ful folka ne pozna,tak da ni treba bit v sramu
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
-
krispy - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2009
a kdo ve kje bi se dalo zrihtat absint?
s frendi ga mislimo en dan zdej probat....
aja pa ne mislm unga k se ga da kupit u leklerku...mislm kje bi dobila ''tistga ta prauga''?...
kakšen je absint supreme? sm nekje brala da se ga da naročit...kok procentov ima ta različica?
s frendi ga mislimo en dan zdej probat....
aja pa ne mislm unga k se ga da kupit u leklerku...mislm kje bi dobila ''tistga ta prauga''?...
kakšen je absint supreme? sm nekje brala da se ga da naročit...kok procentov ima ta različica?
playing with the fire, until the fire played with me...
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Tke je neki http://absinthe-supreme.com/
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Wow, kakšna cena pa je to? Pa sploh ni tak močan tale
Aja, eno vprašanje za tiste ki kej več vedo o absintu: Kakšna je fora, če je absint zelen ali rdeč? Bratranec ima enga rdečga doma, je iz Češke, pa ne vem zakaj take barve.
Aja, eno vprašanje za tiste ki kej več vedo o absintu: Kakšna je fora, če je absint zelen ali rdeč? Bratranec ima enga rdečga doma, je iz Češke, pa ne vem zakaj take barve.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
*mala* napisal/-a:^^ Wow, kakšna cena pa je to? Pa sploh ni tak močan tale
A ni neki fora v tem, da zelen absint ima okoli 70-75% alkohola, rdeč 55%, moder 80%.. ne vem, nekje sem tako slišala. Pa črn baje tudi obstaja, ki naj bi bil okrog 85%. Kaj je res in kaj ne, pa ne bi vedela, ker sem sama videla in sprobala samo zelenega.
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
^^Jp, v Španiji smo vidl mislim da 88%, ampak nimam pojma kakšne barve je bil. Mora pa to bit zares ogabno.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kolk % pa so tisti absinti, ki se dobijo pri nas?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
men ga je bratranc prinesu s češke. strup ja, po enem štamprlu sem bla nažgana k avion. me je pa čist skup potegnil k sm spila, taste je full močn, po zeliščih...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov