90 dnevna dieta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
marjanss - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 3. 2007
- Kraj: MB
Hvala obema, Sunshine357 in eli85, ker sta razumni in sta me podprli !!!
metuljčica* - ti tudi nisi samo na tem forumu prijavljena, je tako...pa brez zamere !!!
Moj namen je bil pozitiven, ki nikomur ne škoduje, mogoče koristi.
metuljčica* - ti tudi nisi samo na tem forumu prijavljena, je tako...pa brez zamere !!!
Moj namen je bil pozitiven, ki nikomur ne škoduje, mogoče koristi.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
levcek napisal/-a:sej po moje je point da mas enkrat na mesec vodni ne pa ravno konc mesca tko da bom mela vodni dan ze kasn teden prej, kr ce ne mi pride vodni na zelo napačen dan
Ne bo čist nič narobe če boš brez vodnega dneva. Teža bo šla isto dol.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja vodne dneve imate na 29 dan...nevem zalaj bi neki spreminjale, če ni treba...
Drugače gobe spadajo povsod...Zelenjavo lahko jeste tudi povsod seveda tisto nevtralno...
SEm pa videla, da je ena dala link od unega foruma 90 dnevne diete kjer zveste veliko nasvetov ter receptov...meni zelo pomaga...
Drugače gobe spadajo povsod...Zelenjavo lahko jeste tudi povsod seveda tisto nevtralno...
SEm pa videla, da je ena dala link od unega foruma 90 dnevne diete kjer zveste veliko nasvetov ter receptov...meni zelo pomaga...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
Tigi napisal/-a:Ja vodne dneve imate na 29 dan...nevem zalaj bi neki spreminjale, če ni treba...
se strinjam, ampak punca pravi, da ji pride na ne najboljši dan/datum...
če ga boš imela na drug dan, ni problema, le da zaporedje dni ostane enako. sicer pa je res, da je bolje imeti sadni dan, kot pa se z nevemčim pregrešiti na vodni dan
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Tako je ja se popolnoma strinjam...na sadni dan ješ tako lahko sadje ali zelenjavo...sam potem imej nasledni dan vodni dan tako, da boš lepo nadaljevala z dieto...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
^^sem na dieti, ampak ne ločevalni. Vseeno lahko spodbujeva eno drugo če želiš. Ker mene je trenutno ena taka huda motivacija in samodisciplina zadela, da me čist razganja.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
densy napisal/-a:djmo mal oživet tole temo.
a ma kera trenutno ločevalno dieto, jst jo mam že 1 in pol
Kako pa je kej na tej dieti?
Midva z mami bova sla na njo po novem letu, prejsn tedn sva ble pa na Scarsdale dieti, pa je blo kr uspesno.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Nasledni tedn greva z mami na ločevalno dieto. Tko da ce ma katera kasne izkunje, naj jih mi prosim pove.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
polly-polly napisal/-a:^^sem na dieti, ampak ne ločevalni. Vseeno lahko spodbujeva eno drugo če želiš. Ker mene je trenutno ena taka huda motivacija in samodisciplina zadela, da me čist razganja.
polly, razsvetli me, če te ta motivacija še drži in kaj je to
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
*dorothy* - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
Josephina jst sm bla na ločevalni dieti. Takrat sm mela ful probleme s kolenom in sm se zato tud posledično ful zredila (kawč na kwač itak) zato sm si pač z dieto pomagala. Prvo sploh nism bla čisto prepričana, če bom zdržala 90 dni. Samo pol ko ti gre recimo že kakšna kilca v 2 tednih dol je pa fajn in sploh nočeš nehat. Itak pa pr tej dieti ješ vse samo pač ločeno tko da ni panike, da bi si kaj ful tko želela....k recimo nekatere diete prepovedujejo sladkarije in tko. Je pa fora, da na začetku prvi mesec gre full dol pol je pa neka stagnacija en cajt. No ja vsaj pr meni je bla. Pol gre pa počas spet dol. Jst sm shujšala enih 12 kg takrat se mi zdi Tko da sm mela še manj kg kot pred tem ko sm se zredila. Aja edino to.....meni se je začelo tm po mescu pa pol prb. dogajat, da si nism več vedla kaj kuhat k se mi je zdelo da zmeri isto jem. Zato mi je pol zelooo prou pršla una knjigca k ma recepte No to je na kratko.....če te še kaj zanima, pa lahko še vprašaš Pa želim ti veliko trme!
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
aha..potem je pri tej ločevalni dieti fora u tem, da vsak dan u tednu predstavlja eno skupino živil in tega se pač držiš.
Zdej pa mene zanima iz kje ste tiste, ki ste že shujšale s to dieto, črpale znanje.Oz. katere knjige al priročnike ste uporabljale. Ker namreč jz bi tud rada začela s to dieto sam niti ne vem kako nej sploh začnem in kje nej začnem.
Zdej pa mene zanima iz kje ste tiste, ki ste že shujšale s to dieto, črpale znanje.Oz. katere knjige al priročnike ste uporabljale. Ker namreč jz bi tud rada začela s to dieto sam niti ne vem kako nej sploh začnem in kje nej začnem.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]