90 dnevna dieta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
tigi sej pri tej dieti je poanta ločevanje, ne pa da stradaš...kar boš ti pojedla v celem dnevu e vsesk pnč in ne spada pod ločevalno dieto ampak pod stradanje...
moja teta in bratranc ko sta se držala sta vse skupej striktno ločevala ampak ločenega pojedla ful velik..pa sta šla v 90 dneh dol, ona 8 kil, on pa 11....
vsekakor pa boš s takim načinom potem ko boš prenehala z dieto hitro vse nazaj dbila..al boš celo življenje na tak način živela in jedla trei kivije na dan in jogurt?
moja teta in bratranc ko sta se držala sta vse skupej striktno ločevala ampak ločenega pojedla ful velik..pa sta šla v 90 dneh dol, ona 8 kil, on pa 11....
vsekakor pa boš s takim načinom potem ko boš prenehala z dieto hitro vse nazaj dbila..al boš celo življenje na tak način živela in jedla trei kivije na dan in jogurt?
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
ojoj tigi... pa sej ni fora 90 dnevne diete, da malo poješ ampak da LOČUJEŠ živila... namesto, da se filaš z jogurtom in kruhom, si raje privošči kej konkretnega recimo kak zrezek z zelenjavo, zvečer pa pol manj kot je napisano
- rabby
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2007
sinička napisal/-a:zajtrk se definitivno je dopoldne, ampak ne pred 7. uro, če ga ješ pred 10. uro, je dobro, če imaš med zajtrkom in kosilom kak prigrizek (sadje, oreške...), kosilo naj bi bilo ob 12h oz. od 12. ure naprej pa recimo do 15h, 16h... kokr ti pač paše, večerja pa naj ne bi bila kasneje od 20. ure
uf..jst se zbudim ob pol šestih..pol morm čakat najmanj do sedmih za zajtrk?sei ga lahk prej ješ..al ne?
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
rabby napisal/-a:sinička napisal/-a:zajtrk se definitivno je dopoldne, ampak ne pred 7. uro, če ga ješ pred 10. uro, je dobro, če imaš med zajtrkom in kosilom kak prigrizek (sadje, oreške...), kosilo naj bi bilo ob 12h oz. od 12. ure naprej pa recimo do 15h, 16h... kokr ti pač paše, večerja pa naj ne bi bila kasneje od 20. ure
uf..jst se zbudim ob pol šestih..pol morm čakat najmanj do sedmih za zajtrk?sei ga lahk prej ješ..al ne?
jst sm sam napisala kaj sm slišala kako naj bi se prehranjevalo... drugače sem pa preverla v knjižici 90-dnevne diete in piše da lahko zajtrk ješ med 4. in 12. uro
drugače pa je pa, kot je že barby* rekla, ješ ko tebi paše
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ej dekleta jaz ne stradam...meni se je že toliko želodec skrču, da je to čisto dovolj...en jogurt za kosilo enega pa za večerjo...pa samo pri kosilo malo kruha...Ker kruh opuščam...
Drugače pa na beljakovinski dan pojem en puranji ali piščanji file samo popečen na olivnem olju z vegeto ter zraven veliko zelenjave kot priloga...
Nemorm pa jest za kosilo piščanca za večerjo pa jogurt ker se to nesme delat...Jem pa čisto normalnmo in ni ne stradam pa tudi potem se nebom zredila ker bom vedno ločevala...
Drugače pa na beljakovinski dan pojem en puranji ali piščanji file samo popečen na olivnem olju z vegeto ter zraven veliko zelenjave kot priloga...
Nemorm pa jest za kosilo piščanca za večerjo pa jogurt ker se to nesme delat...Jem pa čisto normalnmo in ni ne stradam pa tudi potem se nebom zredila ker bom vedno ločevala...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Jst sm začela v petek. Mal težko sm že prvi dan jedla meso brez priloge, ampak sm se potrudla. Ker sm šele na začetku sm ceu čas lačna, ampak baje da mine. Dons mam 1. sadni dan. Upam, da mi rata vse skp.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
- thaly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Jz pa ravno ta teden delam posebno prečiščevalno dieto- samo presna hrana- sadje (80%) +zelenjava (20%) +oreščki (5-10%) in nič drugega en cel teden.
Lani spomladi sem tudi imela tak sadni teden in sem se počutila na koncu odlično. Mislim da se bom tudi letos.
LP
Lani spomladi sem tudi imela tak sadni teden in sem se počutila na koncu odlično. Mislim da se bom tudi letos.
LP
- tinchy18
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
- Kraj: Zasavje
Jaz imam zdaj že kak mesec to dieto in mi je prov ql, sita sem vedno, posladkam se vsak 4dan lohka, pa še kilogrami so kar izpuhteli
Sej v bistvu ne gre za dieto, ampak za pravilen način prehranjevanja in jaz se ga bom kar držala...
Kar se pa alkhola tiče ali pa kakšnih drugih grehov...vsak kdaj greši
Sej v bistvu ne gre za dieto, ampak za pravilen način prehranjevanja in jaz se ga bom kar držala...
Kar se pa alkhola tiče ali pa kakšnih drugih grehov...vsak kdaj greši
-
*meti* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
Punce, vas prav občudujem, da ste ene tak karakter, da se držite vseh teh pravil. tud sama moram zgubit nekaj kg, in sem študirala, da bi začela s to ločevalno dieto, ampak pri meni se konča že na začetku-pri zajtrku - jaz nikol ne bi zdržala do kosila samo s kakim kivijem, banano, jabolkom!! Zmeraj so vsi poudarjali kako zdrav je zajtrk, stara mama mi je vedno govorila, da "prazna vreča ne stoji pokonci" in tako sem se že od srednje šole navadla, da jem (še kar) obilen zajtrk. Zdaj pa neke nove teorije, in vse obratno Tako, da sem se odločila, da bom najprej začela bolj migat in se več s športom ukvarjat, da tud na hrano ne bom več mela časa tolk mislit Pred tremi leti sem s tem zgubila 7 kilogramov. In na moje presenečenje sem mela ful manjši apetit po pretečenih kilometrih, kot pa takrat ko sem cel dan zabušavala,in pokurila 0 kalorij Tko, da tud vam, punce, predlagam, da najprej začnete pri športu in ne samo na to mislit kaj boste črtale z jedilnika
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov