90 dnevna dieta

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

cokolina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a cokolina » 31. Avg. 2006 10:21

kolko ste pa kršile?
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 31. Avg. 2006 10:36

Ja najboljš je sploh ne ane...jst se spet strogo držim ampak če se čisto malo prekršiš potem se skos tk da je najboljš da se sploh ne ...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 15. Sep. 2006 7:00

No js sm se pa dons odločila da začnem s tem... mučenjem... ampak pol bo pa dobr a ne! Vem da nej bi se diete začenale ob pondelkih, ampak mam dons po 100 letih tolk volje za to, da ne smeme zamudit... :wink:
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 15. Sep. 2006 8:37

ah, sej je vseen kdaj začneš, začneš takrat ko ti paše... jst sm recimo začela v nedeljo pa mi ni nč mankal :D
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 15. Sep. 2006 8:40

Še nekej me zanima... a je tukej kera k tud ne je mesa... ker me zanima kaj vse ste pol takrat jedle oz. jeste ko so beljakovine...
Always look on the bright side of life!
SkY-MaN
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2005
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a SkY-MaN » 15. Sep. 2006 12:21

jst zacnem v ponedeljek.A mogoce se katera?
kaksen cilj ste si zadale?koliko kg?
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 15. Sep. 2006 17:03

Dagi napisal/-a:Še nekej me zanima... a je tukej kera k tud ne je mesa... ker me zanima kaj vse ste pol takrat jedle oz. jeste ko so beljakovine...

lahko ješ sir, jogurt (mlecne izdelke), sojine izdelke (polpete npr.), pa vsemu dodaj veliko zelenjave.
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 15. Sep. 2006 20:15

Dagi napisal/-a:Še nekej me zanima... a je tukej kera k tud ne je mesa... ker me zanima kaj vse ste pol takrat jedle oz. jeste ko so beljakovine...

najbolš, da si kupiš knjižico 90 dnevna dieta v kateri maš za vseh 90 dni različne recepte (razen za vodne dneve) in mislim, da je notri tudi napisano kaj lahko ješ, če si vegetarjanec ;)
nesessaya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nesessaya » 15. Sep. 2006 21:34

glede knjige se meni zdi (to je samo moje mnenje), da knjiga NI vredna tistih treh jurjev. Druga knjiga "Naslednjih 90 dni" pa še posebno ne. če imate možnost si jo dobite v elektronski obliki (jst jo mam) ali pa si jo sposodite v knjižnici.

jst sem s to dieto zelo seznanjena in vem že kar nekaj o njej vendar se nisem odločla za njo. imam neko "svojo dieto", ki pa zaenkrat deluje. Sem bila tri dni na tej 90 dnevni dieti in sem po treh dnevih ugotovila, da imam več kil kot na začetku (čeprav samo pol kile - glede na to da sem kar nekaj športala zraven) sem takoj presedlala na svojo.

drugače pa svaka čast tistim, ki uspeva
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 17. Sep. 2006 10:16

No jest sm pri tej dieti izvajala samo 3 razlicne dneve: beljakovinskega, škrobnega in Oh. Sadni in vodni dnevi mi niso sedl, se nism prevec dobr počutila, uglavn zato ker moram nekaj konkretnga pojest, da lahko normalno funkcioniram. :? In sm vsen shujšala. Res pa je, da sm velik športala zravn.
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 17. Sep. 2006 10:19

mene vodni dan ni tok motil... mi je prav pasalo se na en mesec mal spucat, sam sadnih dnevov pa nism prenesla... ampak sm bla trmasta in sm speljala do konca... zdaj tudi poskušam ne mešat določenih živil, sam včasih pa jih enostavno MORAM mešat :D
SkY-MaN
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2005
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a SkY-MaN » 17. Sep. 2006 12:11

koliko si pa shujsala sinicka?jst pa vodnih dnevih naprej sm bila grozno lacna ,tako da ne vem ce bi jih imela.Na sam vodni dan sm se pa izvrstno pocutila.
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 17. Sep. 2006 13:46

sinička napisal/-a:mene vodni dan ni tok motil... mi je prav pasalo se na en mesec mal spucat, sam sadnih dnevov pa nism prenesla... ampak sm bla trmasta in sm speljala do konca... zdaj tudi poskušam ne mešat določenih živil, sam včasih pa jih enostavno MORAM mešat :D

Ja jest pri kosilu ne mešam, čeprov včasih tut sej pa mau na količino paziš. Drugače mi je pa ful odgovarjalo sadje za zajtrk in dop. malico, tko cez cel dan pa ne, ze zato ker me je skoz mau v zelodcu peklo zarad kisline. Pa koj ko sm sla mau sportat se mi je zacel vrtet, itd. No jest sm to ``dieto´´ drzala veliko dlje kot 90 dni...
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 17. Sep. 2006 14:28

SkY-MaN napisal/-a:koliko si pa shujsala sinicka?jst pa vodnih dnevih naprej sm bila grozno lacna ,tako da ne vem ce bi jih imela.Na sam vodni dan sm se pa izvrstno pocutila.

zgubla sm okol 8 kil... 5 more to go (sam brez te diete) :D
MissyE
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 9. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MissyE » 18. Sep. 2006 13:48

Jaz pa sem to dieto probala, danes pa lih kar začenjam nov 3 mesečni ciklus.
Zame je bila odlična, saj nisem imela veliko volje do telovadbe... :D
Kljub temu, da sem pila sladke sokove, belo sladkano kavo ter tu pa tam malo zagrešila, sem shujšala kar 6 kg...
Glede na to, da sem visoka 164 cm ter imela 69 kg to sploh ni malo...

Tako da punce: VOLJA! Ker je ta dieta odlična za lenivce :razz: hehe

Pa srečno...

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov