90 dnevna dieta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Happy - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
O hudo vidm da je ta dieta še zmer popularna. Evo pr men mineva leto in pol odkar sem zaklučla s to dieto, med samo dieto sem dala dol 13 kil, po dieti pa še 6 kil. Vse kar sem ohranla od te diete je sadje za zajtrk izogibam pa se tudi prehranjevanju po šesti uri.
Med očmi je še dovolj prostora. Razmišljajmo. Videli bomo stvari, ki jih zaradi oči spregledamo.
-
ME to YOU - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
Ewchk napisal/-a:Js če en dan več pojem, drug dan manj zarad moralnega mačka. Ampak ne tok govort da gre nazaj. Pr men je že 1 mesec pa pol in tut pol kile nism šla gor. Pa nč ne pazm. Jem kar mi paš, ko mi paše. Je pa res da so zdj izpiti in ne mislm na hrano ampak na faks...
tut jaz poznam tega moralnga mačka..
je že tut dober mesec odkra sm nehala z dieto..
ša sm gor 1/2 kile..
pa še zato..sm čist sama kriva..
mal na pogosto so ble na vrsti sladice ( štrudelj, pita,sladoled..)
pa pol moralni maček: rolanje, hitra hoja, plavanje...
no ja..
sm kr zadovoljna..
res pa je..
da jaz lih obratno k Ewchk..zdej k so bli izpit..VELIK mislila na hrano..
k sm se učila..skos neki hodila do hladilnika..k bi skos neki grizla..
če ne druzga..je blo v igri sadje..al pa jogurt..
tko da..
če bi se čist razpustila..
bi zihr nazaj počas kile dobila
Boys are my favourite thing to study!
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
No jst sm spet začela s to dieto, pa sm v dveh tednih shujšala 5 kil. No res pa je, da sm tud na orbitreku eno uro na dan. Tokrat se jo pa mislim držatdokonca, kar ugotavljam da ne bo težko, glede na to da je tolk vroče pa da mi bolj paše pit kot pa jest
Predlagam torej, tistim ki mislijo začet - zdaj je idealno!
Predlagam torej, tistim ki mislijo začet - zdaj je idealno!
- mala.lubika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2006
heh..jst sm pa začela pred 3 dnevi..joooj....jst bi najrajš umrla..kouk se mi lušta usega..pa k drugi jejo pred mano same dobre stvari...sam...vem da jst tega nesmem pa se ful nazaj držim..tko da upam da mi bo uspel..!!! pa upam da bo po tednu dni minla ta lakota..!:D...ehe..
T€žK0 j€ rR@zUm€t| d@ s| n|č t|§t€mU k| j€ t€b| Us€
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
Smreka napisal/-a:Predlagam torej, tistim ki mislijo začet - zdaj je idealno!
indeed. jaz sem zdaj 2gič na tej dieti, danes je 15ti dan, pa sem zgubila že 5 kil.. definitivno jo držim do konca
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Jz sm pa dans , no učeri začela z ločevalno dieto. Všeč mi je ker nisi lačen in lahko ješ skoraj vse samo pač ob različnih dnevih. Vsi, ki jih poznam so s to dieto že shujšali tudi po več kot 10 kg, moj oči je pa shujšu 15 kg in dobr je ker se ti baje spremeni tut metabolizem in ohraniš težo.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Je že zvedla...nikar ne zavijaj z očmi
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Sej majo link do strani, kjer je dieta opisana, čist na začetku teme. Tko da se ni treba matrat, pa posebi pisat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov