mene pa recmo pr tej dieti pogostokrat zebe..
v roke..al pa noge..čist čudn

ANGELgirl napisal/-a:
BondJamesBondJaz pridem na sadne dneve domov samo se spat... Ce sem drugje, potem vsaj ne mislim na to, kaj vse mamo v hladilniku
Hm..Dobra taktika..Sem včeraj poizkusila, da ne bi bila cel dan doma, ker sem želela imeti sadni dan. REZULTAT: Ob 12ih sem se že pred televizijo sladkala, ker so mi vsi plani propadli
jeanitte napisal/-a:lp vsem.
vedno več se govori o tej dieti in vedno bolj me mika začeti. ker pa sem strastna kofetarica, sem še v dvomih, ker nikjer nisem zasledila kaj o kavi.
MiSs AnGeL napisal/-a:Sploh nism nameravala pisat u to temo sam ne vem zakaj sm si premisnla.Uglaunem jst sm že hm..ja že skor 3 mesce na tej dieti pa ja ok so bli rezultati na začetku k sm zgubla 4 kg in sm bla čist vesela pol se je pa use ustavlo in od takrt ni šlo nč več dol mogoče sam kej gor.Sicer mi je useen pa vrjetn je to tud zato ker mam ubistvu lih prov kg in vrjetn mi zato ne gre več dol.Najhujš je pa ker sm dobila zdej (še vedno sm na tej dieti) dva kg nazaj pa ne vem zakaj.Drugač je pa to super dieta,nism hotla nobenmu volje vzet,vrjetn sm jst kej narobe nardila uglavnem počakala bom še do konc mesca pol se mi pa itak izteče 90 dni...Aja pa še to,če kdo dobi kšne alergije na začetku diete (jst sm dobila,use me je srbel,mela sm ful suho kožo) nej na oh dan zvečer je jedilno čokolado pa če ne izgine pol naslednič spet.Men je pomagal,no držim pesti da vm usem rata pa da bojo rezultati taki k si jih želite