90 dnevna dieta

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a sonč|ka » 03. Feb. 2006 21:27

amm..ja jaz mam pa danes 5 dan..ampak je mama povabla celo druzino v kitajsko restavracijo..te sem pac vse jedla :D saj ju3 mam pa naprej skrobni dan..pac bojo sle kile bol pocasi dol :wink:
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 6. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a LovelyM » 03. Feb. 2006 21:38

sonč|ka napisal/-a:amm..ja jaz mam pa danes 5 dan..ampak je mama povabla celo druzino v kitajsko restavracijo..te sem pac vse jedla :D saj ju3 mam pa naprej skrobni dan..pac bojo sle kile bol pocasi dol :wink:

To mene še najbolj mori, ker me večkrat kdo povabi na kosilo al pa večerjo pa se ne morm zmišljevat kaj bom jedla :( Tko, da ne morm sploh začet, ker če bom začela se bom diete strogo držala.
pozre
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: velenje

Neprebrana objavaNapisal/-a pozre » 03. Feb. 2006 21:48

Jaz pa to dieto izvajam že 15. dan, pa :razz: na srečo nimam hujših problemov. Full sem se lepo navadla jest k prej nisem in po mojem ta dieta res spremeni delovanje metabolizma. So mi pa pravle frendice, da so s to dieto tud če so se kak dan prekršile shujale za 15kg. :idea: (se jim full fajn pozna). Jst sem v teh 15. dneh zgubila samo 1kg, čeprav redno izvajam aerobiko, pa dans sem zalčela tud na daljše sprehode hodit. Mogoče bo pa pr men bol slow šlo vse skup. Itak sam 5kg.
Vsem pa trdno voljo in naj beybo na hladilnik pa v kopalnco pa bo šlo. Že iz zavisti!!! :evil:
Uporabniški avatar
čmokica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a čmokica » 03. Feb. 2006 22:08

tole dieto bi tut js poskusla.. ene 5kg bi rada zgubila :D
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a sonč|ka » 04. Feb. 2006 12:47

LovelyM napisal/-a:
sonč|ka napisal/-a:amm..ja jaz mam pa danes 5 dan..ampak je mama povabla celo druzino v kitajsko restavracijo..te sem pac vse jedla :D saj ju3 mam pa naprej skrobni dan..pac bojo sle kile bol pocasi dol :wink:

To mene še najbolj mori, ker me večkrat kdo povabi na kosilo al pa večerjo pa se ne morm zmišljevat kaj bom jedla :( Tko, da ne morm sploh začet, ker če bom začela se bom diete strogo držala.

glej saj ni panike. Valda da v teh 90 dneh ma ziher kdo roj. dan al pa kaj takega ... al pa gres na kako vecerjo. Pač spiješ manj ali pa nič alkohola. Poješ tisto kar lahko ješ tisti dan. če je sadni dan pa pač ješ normalno pa vseeno paziš, da ne pjše preveč potem pa drugi dan nadaljuješ po urniku :D
pač gre s kilami bol počasi dol :P
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 04. Feb. 2006 13:59

Js pa če se zmenm za kosilo se zmenm na dan ko mam oh in grem pač kamorkol ampak jem neki z zelenjavo... Pač ne mešam mesa+oh... Dons mam pa sadn dan... prov paše da se mal prepucam od učer (OH)...
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 04. Feb. 2006 15:16

ta dieta še kako velja,če se je le držiš,ampak,...
Poznam eno žensko ki je jedla po tem sisitemu in res zgubla precej kilogramov.in vsi so jo občudovali zarad tega vendar je začela naprej normalno jeti in ti kilogrami so kar skočili nazaj in sedaj je spet taka kot je bila,vendar še mal močnejša....
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cat85 » 04. Feb. 2006 15:29

Jaz sem pa brala lih danes, da ni lih najbolj priporočljivo jest na tak način, ker lahk pride do alergij pa problemov s slabokrvnostjo.. Ve kdo, kak je kaj s tem?

Sem full v dvomih zaj, pa čist zmešana, sej ne vem več kaj je res, kaj ne, kdo ma prav, kdo narobe.. Pa če sploh še jest po tem dalje al ne.. Kr pol mam rajš vse te kile ka jih mam pa še kako zraven, kot pa da mam spet kako alergijo :?

Sn pa mela danes sadni dan.. Pa sem se pregrešila. En zrezek pa jogurt sem pojedla.. Nisem mogla zdržat sam s sadjem, ko pa so vsi ostali okoli mene kosilo jedli..Zdaj se pa odločam če vztrajat dalje, al nehat..
Rečte da ne škodi.. :) Ko drugače mi pa kr paše tak način prehranjevanja.. Sam ko se včasih res ne morem upret kaki drugi hrani ..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
emmaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a emmaa » 04. Feb. 2006 15:55

Glede alergij. Pri določenih dnevih imaš posebej zato na jedilniku rebro čokolade, ki preprečuje nastajanje alergij. Tako, da je pomoje skrb odveč. :)
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 04. Feb. 2006 19:08

Čokolada to the rescue :)!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 04. Feb. 2006 19:43

Ja ja...čokolada proti alergijam :roll:
Jaz sem PROTI kakršnikoli DIETI!!! Raje vsak dan športanje,uravnotežena prehrana(ne pa en dan to drug dan ono :lol: ) in to je to!!!
Tyra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 04. Feb. 2006 19:57

*smokvica*, sej je brezveze to govorit, ker itak ne zaleze.
Ce hodijo bejbe spet na dieto, pa ze enkrat so ble in so nazaj dobile.
Ma cel zivljenje je muka locevat. Sport je definitivno resitev.
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 05. Feb. 2006 1:41

kakor za koga ;)
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 05. Feb. 2006 11:28

Ne ne... Na dieto hodmo kr vemo da ta deluje. Js sm se ene parkrat šla to pa nisem nikol do konca (90 dni)... Zdj mam pa namen zdržat. Ti se športi, js bom pa pazla kaj jem in se športala!
Če nisi del rešitve, si del problema.
Tyra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 05. Feb. 2006 13:20

Tud jaz pazim kaj jem, zato sem pa zadovoljna sama s sabo. Samo hotela sem povedati, da je tudi mešanje hrane v redu, ce to delas pravilno in zraven sportas. Toliko o tem. Meni v bistvu cist dol visi, a ti stradas al ločujes al pa jes pesek.

Tole:
Klik

2.pravilo.

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov