90 dnevna dieta

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cat85 » 01. Feb. 2006 19:18

bad_girl napisal/-a:Jst mam danes 1. dan :D

Jaz tudi... Upam, da mi bo uspelo zdržat do konca..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 8. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a In Love Girl » 01. Feb. 2006 19:26

hmm...jah ne vem no, za kkšne mladostnike zdj glih ni baje, ker pač še rastejo pa nj bi vsak dan užival raznoliko hrano...ampak ne vem no, ne bi bla rada zdj nekaj pametna, sj pravm na tisto stran pa na forum, če pa kerga kj zanima nj pa mal tm vpraša...ker res folk velik ve pa rade vole pomaga :D
LP
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 01. Feb. 2006 19:36

Js mam tut 1. dan... In se mi je kosilo že zagnusu in nism mogla istega jest še 1x (meso :? ). Tko da sm pol improvizerala (jogurt :D ). Pa vidve?
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 01. Feb. 2006 20:19

Popizdila sem. 2.2.2006 bom začela 90 dnevno dieto in fetik. Mislim, da sem se zredila pa dost mam tega obremenjevanja s kilami. Tako, da čez en mesec poročam.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
armandoxxx
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a armandoxxx » 01. Feb. 2006 22:39

jest mam še 73 dni :S

LP
Armando
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 6. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a LovelyM » 01. Feb. 2006 22:55

Ena moja prijateljica je s to dieto ogromno shujšala, pa tud nazaj ni še nič pridobila, tko da tud jz mislim v kratkem začet s to dieto, ko bom mela mal več časa, ker ponavad nimam sploh časa za kosilo, tko da združim kosilo in večerjo.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 02. Feb. 2006 8:38

Jst sm jo že lani imela, ampak se mi pol ni dal več tok pazt, pa sm mal nazaj dobila...moja mami je iz 80 kg shujšala na 60 kg in ima še vedno tako težo... je bl pridna kot jst :)

Men ni težko, edino tisti sadni dnevi če pridejo na vikend so grozni...mislm tko se vleče dan pa vsi okrog tebe dobr jejo :D Pa namesto vodnega dneva imam sadni, ker sm prvič ko sm ga imela po 30 dneh, drug dan še vstat nism mogla, ker sm bla čist šibka..kr tresla sm se... :(

Je pa pri tej dieti bistveno AFTER 90 dni...ker shujšaš dokaj hitro in za lepe številke, sam če se pol ne držiš več sistema ločevanja, hitr nazaj nabereš kilce. To ni dieta - je način življenja. Tega se morte zavedat.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a armandoxxx » 02. Feb. 2006 8:40

bad_girl napisal/-a:
Je pa pri tej dieti bistveno AFTER 90 dni...ker shujšaš dokaj hitro in za lepe številke, sam če se pol ne držiš več sistema ločevanja, hitr nazaj nabereš kilce. To ni dieta - je način življenja. Tega se morte zavedat.

mislim da se tle mal motiš .. glih po 90ih dneh odsvetujejo ločevanje ...

potem moraš normalno jest naprej .. fora je le .. da se morš jt gibat .. da se ti nazaj ne nabira vse kar poješ .. ampak da se sproti pokuri ;)

LP
Armando
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 02. Feb. 2006 9:06

Ja, armadoxxx ma prov ... po 90ih dneh moraš začet normalno jest - itak v mejah normale :D
Drgač pa mislm, da potem ko mine 90 dni normalnega hranjenja, že spet lahko začneš za 90 dni ločevanje.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 02. Feb. 2006 9:16

Vsaj še 90 dni moraš ločevat živila...ne smeš jest več po sistemu 4-4-4-... ampak ješ kakor hočeš, še vedno pa pri obrokih ne mešaš mesa in krompirja, testenin in mesa...Gibat se moraš pa itak skos :)
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a armandoxxx » 02. Feb. 2006 9:19

prva stvar k jo bom naredu ko se tole konča, se ga grem napit ker sem prežvel .. pol grem pa nekam na en kebap :D

LP
Armando
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 02. Feb. 2006 9:37

mislim da se po tej dieti ne zrediš takoj nazaj. mami jo je delala, shujšala približno 10kg. (ni zdržala vseh 90 dni ker smo šli pol na morje in je ful grešila). od tega je že kakšno leto in pol, in se ni zredila nazaj!
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 02. Feb. 2006 9:57

bad_girl napisal/-a:Men ni težko, edino tisti sadni dnevi če pridejo na vikend so grozni...mislm tko se vleče dan pa vsi okrog tebe dobr jejo :D Pa namesto vodnega dneva imam sadni, ker sm prvič ko sm ga imela po 30 dneh, drug dan še vstat nism mogla, ker sm bla čist šibka..kr tresla sm se... :(

jaz sem pa začela menjavat sadne dneve z vodnimi .. po vodi se počutim ko da bi se ponovno rodila ..
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
Kunigunda
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2005
Kraj: SG

Neprebrana objavaNapisal/-a Kunigunda » 02. Feb. 2006 22:57

men je ta dieta kr fajn...zj mam 25.dan...sam sadni dnevi me mal zafrkavajo!ampak je kul!mam pa pribl.3 kile minusa do zdej...no morm se zvagat spet počas...:)
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
Uporabniški avatar
MiSs AnGeL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiSs AnGeL » 03. Feb. 2006 8:32

Jst sm šla spet na to dieto :D prejšnič nism bla kej preveč časa...sicer bi rada sam ene 3 kg zgubila sam ok zgubit nimam kej :) sam pr men je bl problem k kdaj tud po dva dni ne jem in se bom mogla zdej prou prsilt,mogoče bo pa ratal :lol:

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov