90 dnevna dieta

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Pjepica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Pjepica » 09. Nov. 2005 14:42

Pozdravljeni!!
Jst sem pa danes en teden na ločevalni, in sem dala dol dve kilci. :gut:
Me pa mal skrbi, kolk časa bom zdržala, ker mi je zelo težko cel dopoldan zdržat samo z dvema japčkoma al pa mandarinama od osmih zjutri. :apfel: ;( Jst sem ob enajstih že lačna kt hudič. In me zanima, če je kera od vas imela dve sadni malci v dopoldnevu?
Na povezavi sem prebrala tudi, da so mlečni izdelki neutralna živila in jih naj bi lahko jedu v vsakem dnevu.. a to pomeni, da lahko pijem kavo z mlekom??? :?: :kaffe:
kako pa je z alkoholom? a se nihče od vas ni nikol kršil z alkoholom?
Ma smo še mladi in gremo za vikende tudi kaj požurat... :bia: in kaj je najbolj priporočljivo takrat pit... vodo, ja, vem... :razz: ali ipak ...kej od alkoholnih pijač, k ni tolk škodljiv?? :gruebel:
many thanks,

Pjepica
Uporabniški avatar
Pjepica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Pjepica » 09. Nov. 2005 15:22

Ja sej tko nekak sem predvidevala... če je proteinski dan lohka vinčka, če je oh dan pa perčka... :ja:
Tko da loh grem sam na vsake tolk ven požurat, ker moram lovit dneve na petke.. :D

kaj pa z unim mlekom v kavici, pa opcionalno dodatno sadno malco?
a maš še kak predlog okrog tega...
Sofia83, hvala, hvala... :jump:
Veliki cilji ustvarjajo veliko motivacijo.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 09. Nov. 2005 15:30

mi lah kera na zs poslje to 90 dnevno dieto... prosim...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nana* » 09. Nov. 2005 20:32

men je pa ta dieta edina k je še dost humana :D
jst nkol nism mela lih 90-dnevne, tko en mesec...pa mi je blo čist navadn...lačna nism bla...sam kar je to, da pač ne morš take hrane skup jest k ti najbl sede. na sadni dan sm pa jst ful oreščkov pojedla k te ful nasitjo pa kšno solato, niti ne tolk sadja. aha pa tist vodni dan sm spustila...pa sm zgubla ene 5 kilc :P
Uporabniški avatar
dr_Brane
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dr_Brane » 14. Nov. 2005 4:46

Gospe (in gospodje?)...svetujem vam trimesečni post, pa bodo šle kile dol, tko da bo BMI iz 18 padu na 13, pa boste vesele.
LP :respekt:
*Belinda*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Belinda* » 21. Nov. 2005 14:16

Moji sestri tut ni prav nič pomagala, pa je bila na tej dieti mel več k 2 mesca-zgubla je celi 2 kili (pa jih ma 20 preveč). Pa mi je ful čudn, k sem vidla, da se res precizno drži, in sem skor 100% zihr, da za našim hrbtom ni nažirala sladkarije ipd. Očitno že res, da vsakmu svoje paše. Jst nanjo ne bi šla, ker mi je 3 mesce tuuuu mač se držat pravil. Sploh tisti sadni dan mi je brrrrrrr.
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 21. Nov. 2005 14:58

js sm zdej začela s to dieto in že po dveh dneh se super počutim. sicer se tud prej nisem dost drugače prehranjevala, ampak sem predvsem pretiravala s hrano. celo kruh sem jedla, in to v nenormalnih količinah :D
tko da se zdej držim te diete, zarad želodca pomojem ne bo problemov glede na to da je želodec navajen samo sadje jest. zdej pač ne bom več isti dan jedla repo, špinačo pa grah, pa ne bom jedla na vsako uro pa pol :)

no, počutim se fajn, ni prevelike razlike razen v količini hrane, še naprej popijem okol 5, 6 litrov čaja na dan... in to je to :) nadaljujem..
First to Know

Tres tres chic.
suede
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a suede » 21. Nov. 2005 15:40

bla sva z bivšim na tej dieti on je shujšal tm okol 17kg, jaz pa nism hujšala ker sm zrav čololado pa čips nažigala (če bi še kej shujšala bi me označil za okostnjaka) tko da sm mela to bl zarad počutja. priporočam
Amicus fundus rarus!
Uporabniški avatar
skrivnostna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a skrivnostna » 21. Nov. 2005 16:43

jest sem zdele julija končala slaba dva mesca sm se držala sm pa iz68kg prešaltala na 59kg... :o sam sm se zdej ze spet zredila zdej bom pa z novo zacela kt pa u dv tednih shujsas 10kg
all day i dream about sex-adidas
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 22. Nov. 2005 15:20

Men je danes drugi dan te diete... najbl kruto mi je to s sadnim zajtrkom...k sm bla navajena pojest neki bol konkretnega. Vglaunem... a se ta juha na konc MORA pojest al lahk preskočiš?
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 28. Nov. 2005 18:48

me mika ful tale dieta samo...na splošno mam slabe izkušne s tem...nazadnje ko sem mela dieto sem se po dveh dneh odločla da vseen nism tok debela da bi se mogla odrekat čokoladi pa sm lepo predala in se nažrla milke! :D
najbolj se bojim tega, da dopoldne skoraj nič ne ješ :? po drugi strani me pa vodni dan ne skrbi, ker se mi zdi da lažje zdržim če nič ne jem cel dan kot pa če jem večkrat po malo - lunino shujševalno mam recimo že 2 mesca pa mi ni težko (čeprav kile ne grejo nič dol, sam bolše se počutm) :D :D

mogoče bom pa po novem letu res kaj probala s tem :wink:
to infinity and beyond!
medejka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2005
Kraj: ljublana

Neprebrana objavaNapisal/-a medejka » 29. Nov. 2005 9:06

pr men kdr sm na dietah je tko, da predn kej preveč pojem se raj usedm za 10 sekund, pa razmislm kaj bom mela ud tega če se zdele preveč nažrem... in pol raj kr pustim, pa se pol še bolš počutm kr sm ponosna sama nase da se mi je ratal upret. drugač pa pr vodnih dnevih je itak tko, da se da samo sebe preslepit. k sm jz to delala sm zjutri popila pomoje skor ceu litr vode, pa sm mela tok poln trebuh kt da bi požrla slona.. pol pa čez dan isto delaš. mugoč prdubiš zrd tega kšn kilogram, ampak to je sam kratkoročno, pa še dobr za kožo...velikrat se nemreč zgudi, da mislš da te daje lakota, uresnic si pa sam žejn :? no jz sm po tej dieti shujšala 9 kil in deluje.. pa še cent se začneš
Uporabniški avatar
dragon_fly
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a dragon_fly » 29. Nov. 2005 9:09

medejka napisal/-a:pa še cent se začneš

jaaa :razz: kr ponosn si nase, da lahkk kej takega zdržiš :jump:
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvezdica007 » 29. Nov. 2005 12:05

To bo pa treba probati :). Če ne zaradi drugega, da malo prečistim in v red spravim svoje telo. Samo ne vem, če bi zdržala.
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 30. Nov. 2005 17:30

eno vprašanje za tiste ki ste shujšale po tej dieti: ko ste končale z dieto- a ste se še naprej pazle, da ste obdržale težo?

ker sm govorila z eno in je rekla da je mela to isto dieto, pa da sicer je shujšala, sam da je vse nazaj dobila - nazadne je baje tehtala še več kot pred dieto! :eek:
to infinity and beyond!

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov