90 dnevna dieta

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 03. Maj. 2005 14:37

Moja mami je delala to dieto in je shujšala 25 kg, tko da mislm da učinkuje :D
This too shall pass.
Uporabniški avatar
an{|ka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a an{|ka » 03. Maj. 2005 14:45

jaz sem po 1 mescu postopama prenehala,...ker se mi ne da več...najprej pa bla ful navdušena pa 100% da bom do konca vzdržala,...sam se mi ne da več,..zgubla sem 4 kg v 1 mescu pa še zaj po 1 mescu skoraj(ko se normalno prehrajujem) nisem dobila niti 1kilogrančka gor,..
Lep Dan!!! ***
Uporabniški avatar
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a izitanči » 03. Maj. 2005 14:48

A mi kera napiše link da to sprintam??
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Uporabniški avatar
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a izitanči » 03. Maj. 2005 15:39

dragon_fly napisal/-a:http://mojplanet.com/dieta/

Hvala ko zgubim en kg vam veselo javim :)
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 04. Maj. 2005 11:41

Evo, jst sm tud začela dons.

Sta že padla dva kivija za zajtrka pa sir s solato za kosilo.

Sam me pa ena stvar zanima, če kera mogoče ve - recimo, za koslilo sem na beljakovinski dan jedla sir, za večerjo bi mogla kao spet polovico količine sira?

Al lahko jem recimo hrenovke? Se pravi, a morš ceu dan isto vrsto beljakovine jest al lahko za kosilo in večerjo različne?

hvala, wish me luck :)
Uporabniški avatar
Leksia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Leksia » 04. Maj. 2005 12:00

joj, vse diete so čist mimo, slej ko prej minejo in kmalu je spet vse po starem ali še slabše...

bolje je recept - manj žri (torej zmerne količine hrane), večerja odpade ali le nekaj malega kakšen jogurt ali sadje, če si res tok lačna, omejiti sladkarije na minimum, piti veliko vode na dan in predvsem vsak dan gibanje (karkoli ti najbolj ustreza) in to je to...pri meni učinkuje že nekaj let in sem se popolnoma navadila...no, to je le moj nasvet
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 04. Maj. 2005 12:05

Leksia napisal/-a:joj, vse diete so čist mimo, slej ko prej minejo in kmalu je spet vse po starem ali še slabše...

bolje je recept - manj žri (torej zmerne količine hrane), večerja odpade ali le nekaj malega kakšen jogurt ali sadje, če si res tok lačna, omejiti sladkarije na minimum, piti veliko vode na dan in predvsem vsak dan gibanje (karkoli ti najbolj ustreza) in to je to...pri meni učinkuje že nekaj let in sem se popolnoma navadila...no, to je le moj nasvet

Sj se čist strinjam s tabo, ampak se mi pa vseeno zdi, da če nisi navajen na tak način jest, ti ta dieta lahko ful pomaga, da boš tako začel.
Recimo 90 dni se držiš enega "urnika", ker ti pride v navado in dvomim, da boš takoj po dieti se pa začel spet takoj nažirat.

Vsaj jaz sem se te diete lotila ravno zato, da spoznam svoje tole, kaj mi paše, kaj ne, ter da se navadim bolj pravilno prehranjevat. Kil niti nimam kaj dost za zgubit (recimo od 5 do 7).
Uporabniški avatar
KranCk
Kršitelj/ica 2. stopnje
Na forumu od: 20. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a KranCk » 04. Maj. 2005 12:09

tko kt je leksia rekla+to da ne jejte vsega kar zdj jeste...sam zdravo prehrano ce rabte shujsat ;) + gibanjeeee
Zadnjič spremenil KranCk, dne 04. Maj. 2005 12:22, skupaj popravljeno 1 krat.
manck + kranck
Uporabniški avatar
Leksia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Leksia » 04. Maj. 2005 12:13

ne vem no, sej moj način prehranjevanja je v bistvu popolnoma normalen, samo zvečer ne jem, pa ogromno se gibljem...

še vse moje prijateljice ki so se tega lotile, so potem dobile vse kile nazaj ali celo še več, tako da jaz ne zaupam v nobeno dieto

seveda pa je to odločitev vsakega posameznika/ce, da ugotovi kaj mu odgovarja in kaj ne

Lp
deni
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a deni » 04. Maj. 2005 13:29

Na tej dieti sem skoraj že 2 meseca in do sedaj sem zgubila 7,7kg.
Nikol nisem jedla isto kokr za kosilo( B dan: za kosilo meso , za večerjo pa jogurt + bela kava), pa še to skoraj vedno sem mešala beljakovine med seboj. Samo s to dieto mi je ratal pridt do idelane teže, tko da sm zelo zadovoljna s tem načinom prehranjevanja. No zdej mam 56kg, visoka pa sem 170cm.
Uporabniški avatar
Leksia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Leksia » 04. Maj. 2005 13:38

pa misliš da boš s to dieto zdržala še npr 10 let?
deni
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a deni » 04. Maj. 2005 13:49

sej se sploh nism striktno držala te diete ampak sem si jo prilagodila kokr je men všeč in zato vem, da bom obdržala tak način prehranjevanja.
Edino kar sem črtala iz prejšnjega jedilnika je meso+krompir, skadkarije pa itak ne maram kaj preveč. Sem pa tud velik ljubitelj sadja in zelenjave.
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 04. Maj. 2005 17:05

držim pesti za vse ki ste začele s to dieto :mukkies: :gut:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 05. Maj. 2005 16:10

Tut jst sem se šla to dieto......sam sm zdršala sam do sadnega dneva......k je pruš pa sadn dan sem pa do 17h še nekak zdržala.....pol pa ni šlo več :oops:
tko d vse tiste k vstrajate :respekt:
nekak mi ne potegne to, da že za vsak dan naprej vem kuga nej jem :roll: ........jst se kr svoje diete držim pa gre tut na bolš :P
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 09. Maj. 2005 12:46

A mi lahko katera na e-mail pošlje to 90 dnevno dieto ... sošolki sem jo obljubila, ker se je odločila za hujšanje ... :wink:
Hvala!
Pa še e-mail naslov z belo: larasobocan@email.si :)

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov