90 dnevna dieta

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

krEna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krEna » 05. Apr. 2005 10:41

Tudi jaz sem se odliočila za to dieto...danes je moj drugi dan....pa me samo nekaj zanima!

Tam ko piše riž z omako, krompir z omako....Kakšno omako ste si naredile zraven??

Pa še nekaj! Kaj pa če te med obroki zagrabi lakota? A je dovoljeno kaj pojesti (sadje npr.)...ali je bolje to izpustiti?

Pa DRAGON_FLY koliko si pa shujšala med dieto??

Hvala za odgovore....pa upam da mi bo uspelo!

lp :razz:
Uporabniški avatar
*CaTh*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 1. 2005
Kraj: nad oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a *CaTh* » 05. Apr. 2005 10:53

krEna napisal/-a:Tam ko piše riž z omako, krompir z omako....Kakšno omako ste si naredile zraven??

zelenjavno ;) brez mesa

krEna napisal/-a:Pa še nekaj! Kaj pa če te med obroki zagrabi lakota? A je dovoljeno kaj pojesti (sadje npr.)...ali je bolje to izpustiti

pojes jabolko pest oreškov, če jih pa dobro prežvečis pa ni problem, jih tudi manj poješ ;)
sem angel,ki pazi nate noč in dan,sem vedno ob tebi, tudi ko sem daleč stran. med zvezdami lebdim in pazim,da te nikoli ne izgubim!!!!
kathy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kathy » 05. Apr. 2005 10:58

*CaTh* napisal/-a:
krEna napisal/-a:Tam ko piše riž z omako, krompir z omako....Kakšno omako ste si naredile zraven??

zelenjavno ;) brez mesa

Aha, pol je le dovoljeno jest riž z omako.....jst smotana sm pa sam pusti riž jedla s solato...
Uporabniški avatar
*CaTh*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 1. 2005
Kraj: nad oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a *CaTh* » 05. Apr. 2005 11:03

kathy napisal/-a:
*CaTh* napisal/-a:

zelenjavno ;) brez mesa

Aha, pol je le dovoljeno jest riž z omako.....jst smotana sm pa sam pusti riž jedla s solato...

si naredis zelenjavno omako, ker ni priporočlijva (baje) tuista ze narejena ;) iin ce ti je mama ne naredi ;)
sem angel,ki pazi nate noč in dan,sem vedno ob tebi, tudi ko sem daleč stran. med zvezdami lebdim in pazim,da te nikoli ne izgubim!!!!
kathy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a kathy » 05. Apr. 2005 11:41

Jst nimam ponavad nikol časa, da si te zelenjavne omake delam sama...ponavad si zmer vzamem uno k je že narjena, sam za pogret pa je....pa kao piše da je brez konservansov...
krEna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krEna » 05. Apr. 2005 12:15

Punce hvala za odgovore...sam sem se kar za pasulj odločila danes....omakce mi ne grejo najbolj od rok... :oops:

Zdaj mam pa še eno vprašanje, in sicer brala sem dve dieti (skoraj sta identični) le da v eni piše da je treba po vsakem obroku pojest tisto juhico, brez dodatkov, v drugi pa samo prvi dan!
Kako ste ve s to juhico, vsak dan ali samo na prvi (ne vem kako se mu reče zdele na pamet, uglavnem takrat ko je meso...)

lp, pa hvala za pomoč :)
kathy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a kathy » 05. Apr. 2005 20:59

krEna napisal/-a:Punce hvala za odgovore...sam sem se kar za pasulj odločila danes....omakce mi ne grejo najbolj od rok... :oops:

Zdaj mam pa še eno vprašanje, in sicer brala sem dve dieti (skoraj sta identični) le da v eni piše da je treba po vsakem obroku pojest tisto juhico, brez dodatkov, v drugi pa samo prvi dan!
Kako ste ve s to juhico, vsak dan ali samo na prvi (ne vem kako se mu reče zdele na pamet, uglavnem takrat ko je meso...)

lp, pa hvala za pomoč :)

Ja,za to juhico tud mene zanima...jst nisem fan juhic, zato sm se pon. kar izognila te juhe, še posebi k jo morš iz kuhanga piščanca narest...jst pa ne jem mesa....
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2004
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objavaNapisal/-a dajcy » 06. Apr. 2005 13:10

js sem se tud odločila za to dieto. verjetno bom že kar jutri začela,ali pa drug teden. me je kr mal strah :oops: upam da mi bo ratalo, ker bi res rada zgubila kakih 8 kg do morja.
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a dajcy » 06. Apr. 2005 13:58

a pa so se mogoče kateri naredile strije zaradi prehitrega hujšanja, mene je tega najbolj strah.
Uporabniški avatar
_Gia_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2005
Kraj: naša mala lublanca...:)

Neprebrana objavaNapisal/-a _Gia_ » 06. Apr. 2005 14:09

evo zdj sm pa res odločena da bom tut js začela.v petek.
sam me zanima neki.kuko nej si nrdim zelenjavno omako,če ne smeš dajat not smetane pr škrobnem pa OH dnevu?pr beljakovinskem jo pa loh ane?

Ja,za to juhico tud mene zanima...jst nisem fan juhic, zato sm se pon. kar izognila te juhe, še posebi k jo morš iz kuhanga piščanca narest...jst pa ne jem mesa....

juha je loh zelenjavna,goveja,kokošja,gobova, brez rezancev,fritatov(kaj je to?) ali drugih nezelenjavnih dodatkov. pa more bit čista juha.
mene pa kle zanima kok nej bi je spila?eno šalčko? pa a to loh nrdiš uno iz kocke?

Kako ste ve s to juhico, vsak dan ali samo na prvi

u tej verziji k jo mam js piše,da jo spijš po usakm kosilu razn na sadni dan je valda ne.
Zadnjič spremenil _Gia_, dne 06. Apr. 2005 14:10, skupaj popravljeno 1 krat.
~miška~
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 06. Apr. 2005 14:10

dajcy napisal/-a:js sem se tud odločila za to dieto. verjetno bom že kar jutri začela,ali pa drug teden.

Kako drug tedn? Dej dajcy, že dons začni, k js sm tut vedno govorila : Začnem s ponedeljkom ... in ta pondelk še ni pršu - je prestavljen na nedoločen čas :D :D
Dajcy, upam da ti bo ratal!!!

Ok,pa loh da je blo že kej govora o tem kar bom napisala, sam nism šla vseh postov brat ...
Zadeva je taka, da se da na tedn shujšat od 5-8kg s čudodelno juho!
A katera pozna? Js sm jo jedla 3dni, shujšala sm tut tri kile, ampak ta juha je tok ogabna, da je nemorm več jest. No sej ti po nekem cajtu že dobra rata, sam js bom raj več telovadla :)
Aja, če bo ktero zanimal loh napišem recept ... (ko bom mela cajt) :)
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a dajcy » 06. Apr. 2005 14:20

ja nogica maš prav.. saj js tud stalno rečem v pondelk bom, pol pa nikol ni nič iz tega. sam dans glih ne morm začet ker sem že kosilala..
prosim če napišeš recept za juhico?

ampak še vedno me je strah da bi dobla strije zaradi prehitrega hujšanja :?: :!:
pepa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: korošica

Neprebrana objavaNapisal/-a pepa » 07. Apr. 2005 11:03

Dekleta veliko odgovorov boste našle na tem forumu:
Klik

Lp in velko uspeha... :D
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 07. Apr. 2005 12:21

Joj dekleta moja, ne bit tko neumne...in se podvržt tej bedni dieti. Namreč imam eno prjatlco, ki hujša po tej dieti že odkar jo poznam. In seveda, rezultati so vidni po koncu diete, to ni kej, ampak, ko nehaš z dieto pa prifrčijo kg spet nazaj. Jaz mislim, da imate napačen način pristopa k hujšanju. Najboljša dieta je MANJ ŽRI in MIGAJ!!! Mislim da tle ni nič več za dodajat. Hudirja no, jst sm brez te glupe diete shujšala za 4 kg v enem mescu. S tem, da jem samo kosilo, pijem veliko vode in za prigrizke uporabljam sadje ali pa zelenjavo, odlično je pa tudi suho sadje, sam ne vso, najboljš so jabolka. Jih poješ za zajtrk, spiješ vodo čez in te napihnejo do kosila :D :D :D Ne vem no, te diete niso kej prida fajne. Tak da...premislte predno se odločite za tako neumnost. Pa tudi vaše zdravje vam bo hvaležno.
Uporabniški avatar
dragon_fly
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a dragon_fly » 07. Apr. 2005 13:41

prijateljco je strasno bolela glava. ko so ji izpulili modrostni zob, je bolecina ponehala. moja teta ima migrene in puljenje zob ji ne bi pomagalo.

tako pa enim 90 dnevna dijeta odgovarja, drugim ne. je pa svobodna izbira vsakega posameznika, za kaj se odloci, mar ne?????

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov